Crypto-Prijzen.nl

Avalanche (AVAX) prijsanalyse na huidige uitverkoop

Avalanche (AVAX) prijsanalyse na huidige uitverkoop

Avalanche AVAX/USD is verzwakt van zijn recordhoogte boven $ 146, geregistreerd op 21 november, tot $ 101,3, terwijl de huidige prijs $ 107 is. Technisch gezien is AVAX een bearmarkt betreden en het risico van verdere daling blijft bestaan.

Een platform voor gedecentraliseerde applicaties

Avalanche is een van de snelste smart contracts-platforms in de blockchain industrie waarmee u gedecentraliseerde applicaties kunt bouwen.

Avalanche kan meer dan 4.000 transacties per seconde verwerken en volgens de officiële website heeft het de meeste validators die de activiteit van elk proof-of-stake protocol beveiligen.

Avalanche is volledig compatibel met Ethereum middelen, apps en tooling; toch, als u besluit om slimme contracten op Avalanche in te zetten, kost het u slechts een tiende van wat ze kosten op Ethereum.

Dit platform stelt ontwikkelaars ook in staat om hun eigen virtuele machine te bouwen en precies te dicteren hoe de blockchain moet werken

Hoge gaskosten en andere nadelige effecten van langzame smart contract blockchains behoren nu tot het verleden, en de flexibiliteit van Avalanche positioneert het om te concurreren om DeFi marktaandeel.

Veel projecten werken al samen met Avalanche, en de meest populaire zijn Aave, Ankr, Binance, Bitfinex, Celer, Huobi en Nexo.

AVAX is een cryptocurrency die Avalanche aandrijft, en de prijs van deze crypto heeft op 21 november een recordprijsniveau van meer dan $ 146 bereikt.

Sindsdien is de prijs verzwakt en als u besluit om deze cryptocurrency de komende dagen te verhandelen, moet u er rekening mee houden dat AVAX nog meer kan verzwakken.

De markt voor cryptocurrency blijft onder druk staan na het nieuws over een nieuwe COVID variant die mogelijk over de hele wereld nieuwe lockdowns in gang zet. Peter Garnry, hoofd van de aandelenstrategie bij Saxo Bank, voegde toe:

Markten reageren negatief omdat het op dit moment niet bekend is in welke mate de vaccins effectief zullen zijn tegen de nieuwe stam, en dus het risico op nieuwe lockdowns verhoogt, wat leidt tot een economische klap.

$100 staat voor sterke ondersteuning

Avalanche (AVAX) was een van de best presterende spelers op de markt voor cryptocurrency in de derde week van november, en de prijs van deze cryptocurrency bereikte recordhoogtes van meer dan $ 146.

Bron: tradingview.com

Technisch gezien is AVAX een bearmarkt betreden, en als de prijs onder de $ 100 ondersteuning daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn.

Het volgende prijsdoel zou rond de $ 90 of zelfs hoger kunnen liggen; toch, als de prijs boven $ 130 weerstand springt, kunnen we AVAX weer boven $ 140 zien.

Samenvatting

Avalanche (AVAX) is verzwakt van zijn recordhoogte boven $ 146, geregistreerd op 21 november, en technisch gezien is het een bearmarkt betreden. De prijs van AVAX kan gemakkelijk onder de $ 100 ondersteuning komen, en waarschijnlijk is dit niet het beste moment om deze cryptocurrency te kopen.

The post Avalanche (AVAX) prijsanalyse na huidige uitverkoop appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*