Crypto-Prijzen.nl

Avalanche (AVAX) nadert $100 nu de cryptomarkt stijgt

Avalanche (AVAX) nadert $100 nu de cryptomarkt stijgt

De markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen 24 uur aanzienlijke winsten geboekt. Deze winsten hebben ertoe geleid dat het grootste deel van de markt groen handelt en de meeste munten zijn enigszins hersteld van eerdere dieptepunten.

Avalanche (AVAX/USD) was een van de grootste winnaars van de afgelopen 24 uur. Op het moment van schrijven handelde de munt op $ 91,94 na een winst van 9,4%.

Avalanche kijkt naar $100

Gedurende de afgelopen 24 uur heeft AVAX een opmerkelijke winst gemaakt en is momenteel op weg naar het volgende grote weerstandsniveau van $ 95. $ 91 is een cruciale weerstand voor AVAX, en als het erin slaagt vast te houden en door te breken, kunnen kopers verdere steun krijgen richting nieuwe hoogtepunten.

Als de marktondersteuning standhoudt en kopers niet verkopen op cruciale weerstandsniveaus, is de volgende richtprijs voor AVAX $ 100. Dit prijsniveau werd in januari bereikt en sindsdien heeft AVAX talloze mislukte pogingen ondernomen om het weer terug te winnen.

AVAX’s all-time high staat momenteel op $ 144. Tegen de huidige prijzen ligt AVAX 37,9% onder deze high. Als het $ 100 overschrijdt, zal de volgende weerstand $ 109 zijn, en dit niveau zou kunnen worden bereikt als de kopers- en marktdruk aanhouden.

Het Avalanche netwerk is een van de meest populaire netwerken. Het netwerk is overgenomen door gedecentraliseerde financiële (DeFi) projecten en de totale waarde vergrendeld (TVL) is als gevolg daarvan gegroeid. De groei van het netwerk verhoogt het nut van AVAX tokens, en dit zou kunnen helpen bij de prijsrally.

De neerwaartse trend van Avalanche kan ook elk moment komen

Avalanche heeft de afgelopen 24 uur een aanzienlijke winst geboekt, maar sinds het begin van het jaar volgt het de markttrend en is het er niet in geslaagd om op eigen kracht voorbij opmerkelijke hoogtepunten te breken.

De markt voor cryptocurrency is sinds het begin van het jaar volatiel. Daarom is er een mogelijkheid dat de huidige trend niet standhoudt, net zoals in het verleden is gebeurd. Wanneer dit gebeurt, zakt AVAX naar de lagere ondersteuningsniveaus van $ 82. De munt zou ook kunnen dalen tot $ 66 als het zijn 24-uurswinst wist.

Het bericht Avalanche (AVAX) nadert $100 nu de cryptomarkt stijgt verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*