Crypto-Prijzen.nl

AV platform xtingles lanceert morgen de eerste ASMR NFT

AV platform xtingles lanceert morgen de eerste ASMR NFT

xtingles, een mobile-first platform dat Autonomous Sensory Meridian Response (ASMR) NFT kunst op de blockchain opslaat, zal morgen zijn eerste ASMR NFT uitbrengen. Het heet “Free like a Butterfly” en het gaat over zelfbevrijding. De speciale ASMR NFT marktplaatslancering van xtingles zal ook plaatsvinden op 16 september, vernam Invezz uit een persbericht.

Een nieuw concept: NFT’s gebruiken om ‘los te komen van constructies’

Degenen die het stuk voor de officiële lancering hebben bekeken, hebben de ervaring van “Free Like a Butterfly” beschreven als het gevoel dat alles mogelijk is en het gevoel gewichtloos in de wolken te zweven. xtingles’ eerste ASMR NFT drop op zijn markt betekent de geboorte van nieuwe kansen.

Andrew Fai, Chief Visionary Officer bij xtingles, legde het doel van hun eerste ASMR NFT uit:

“Free Like a Butterfly is een kunstwerk over jezelf bevrijden. Het maakt gebruik van de unieke communicatieve kwaliteiten van ASMR om je te helpen een weg te vinden om te worden wie je werkelijk bent en los te komen van constructies.”

De NFT heeft een muntprijs van 29 FUSD, een stabiele munt ondersteund door USD in een één-op-één-verhouding en uitgegeven op Flow Blockchain. Het is beschikbaar voor aankoop door iedereen die een creditcard of betaalpas heeft. De NFT is toegankelijk op 16 september om 11 uur EST (UTC 15 uur) en eindigt op 21 september op hetzelfde tijdstip.

Focus op een leuke en aangename ervaring

De meeste NFT drops worden geassocieerd met hoge gastarieven en intense FOMO. Op de lange termijn gelooft xtingles niet dat het model duurzaam is. Hun focus ligt op een leuke en aangename ervaring voor alle betrokkenen. NFT verzamelaars moeten zonder problemen kunnen deelnemen aan hun favoriete ASMR NFT drops.

Mensen die geen FUSD hebben, maar wel toegang willen tot het artwork, ondergaan een “know your customer” (KYC) proces met Moonpay. Dit gaat gepaard met een korte verificatieperiode.

Visie en missie

De visie van xtingles is om een community-first ASMR metaverse te creëren. Haar missie: een miljard mensen toegang geven tot ASMR, haar unique selling point.

The post AV platform xtingles lanceert morgen de eerste ASMR NFT appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*