Crypto-Prijzen.nl

Autonomy Network lanceert AutoSwap, een dApp die limit orders en stoploss functies voor DEXes aanbiedt

Autonomy Network lanceert AutoSwap, een dApp die limit orders en stoploss functies voor DEXes aanbiedt

Autonomy Network heeft een unieke gedecentraliseerde applicatie (dApp) gelanceerd genaamd AutoSwap op Binance Smart Chain (BSC).

De AutoSwap is de allereerste dApp die limietorder, stop loss, verliesbescherming en terugkerende betalingsfuncties biedt voor gedecentraliseerde BSC beurzen (DEX’s) zoals PancakeSwap.

Naast BSC zal de AutoSwap ook beschikbaar zijn op de meeste blockchains zoals Ethereum, Avalanche, Polygon en Solana die decentrale applicatie ontwikkeling ondersteunen. De dApp markeert een belangrijke ontwikkeling binnen het DeFi ecosysteem, aangezien het de eerste keer is dat de aangeboden functies beschikbaar zijn voor gedecentraliseerde beurzen.

Limit orders, stop loss- en verliesbeschermingsfuncties waren alleen beschikbaar op gecentraliseerde beurzen. Door ze te introduceren op gedecentraliseerde beurzen, kunnen DEX handelaren risico’s beter beheren en het rendement verhogen zonder 24/7 naar het scherm te hoeven staren.

Volgens de mede-oprichter van Autonomy Network, James Key:

“Door voor de eerste keer ooit op een blockchain zowel limit orders als stopverliezen aan DEXes te introduceren, heeft Autonomy DEXes in staat gesteld dezelfde functies te hebben als gecentraliseerde beurzen. Aangezien het grootste deel van het crypto handelsvolume niet in marktorders zit, betekent dit dat de belangrijkste remmer van de groei van DEXen is verwijderd en is de laatste nagel aan de doodskist voor de dominantie van gecentraliseerde beurzen, waardoor het grootste deel van het volume naar DEXes kan worden verplaatst.

DEXes handelsautomatisering met Autonomy en AutoSwap

Het ontbreken van automatiseringsoplossingen zoals limietorders, stop-loss, verliesbescherming en terugkerende betalingen was een echte uitdaging, vooral met de exponentieel groeiende handelsvolumes in DEXes. Als gevolg hiervan zijn verschillende DEX uitleenbedrijven al een samenwerking aangegaan met Autonomy om hun gebruikers dezelfde functies te laten ervaren die beschikbaar zijn op gecentraliseerde beurzen.

Voorbeelden van DEXen die Autonomy hebben geïntegreerd, zijn SokuSwap op Binance Smart Chain en Pangolin op Avalanche. ApeSwap op BSC is ook op weg om Autonomy te integreren.

Door gebruik te maken van Autonomy Network, een kant-en-klaar gedecentraliseerd automatiseringsprotocol, kunnen cryptomarkthandelaren hun bestellingen automatiseren om actief te blijven, zelfs wanneer de handelaren gaan slapen. AutoSwap maakt het nog beter door de handelaren in staat te stellen eventuele verliezen beter te beheren.

Naast het automatiseren van handel, kan Autonomy worden geïntegreerd in uitleenprotocollen, DAO beheertools, metaverse projecten en NFT projecten om willekeurige acties op te zetten die onder willekeurige omstandigheden kunnen worden geactiveerd. Het uitleenplatform Kashi van SushiSwap is daar een perfect voorbeeld van. Het heeft Autonomy geïntegreerd om geautomatiseerde zelfliquidaties aan te bieden.

Het is belangrijk op te merken dat al deze ontwikkelingen plaatsvinden voordat Autonomy Network zijn native token lanceert. Het heeft de Initial DEX Offering (IDO) van zijn token gepland in februari van dit jaar.

The post Autonomy Network lanceert AutoSwap, een dApp die limit orders en stoploss functies voor DEXes aanbiedt appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*