Crypto-Prijzen.nl

Autonomy integreert dApp met Trader Joe op Avalanche

Autonomy integreert dApp met Trader Joe op Avalanche

Autonomy Network, een kant-en-klaar gedecentraliseerd automatiseringsprotocol, heeft zijn AutoSwap dApp officieel geïntegreerd met Trader Joe on Avalanche (AVAX/USD), vernam Invezz uit een persbericht. Dit volgt op de succesvolle integratie met PancakeSwap op Binance Smart Chain (BSC).

AutoSwap is de eerste dApp in zijn soort die terugkerende betalingen, limietorders, stop loss en tijdelijke verliesbescherming biedt voor op lawine gebaseerde DEXen.

De snelst groeiende blockchain

Avalanche is een van de snelst groeiende blockchains geworden omdat het problemen oplost waarmee oudere blockchains te maken hebben, zoals trage transacties, schaalbaarheid en centralisatie. Dit is de reden waarom Autonomy Network ondersteuning voor Avalanche toevoegt. AutoSwap biedt stop-loss- en limietorders aan gebruikers op Trader Joe, de grootste DEX op Avalanche op basis van totale waarde vergrendeld (TVL).

Blue, de pseudonieme Marketing Lead bij Trader Joe, merkte op:

Geavanceerde handelsfuncties zijn bovenop Trader Joe gebouwd met behulp van Autonomy, waardoor de Trader Joe gemeenschap de mogelijkheid heeft om hun handelservaring te verbeteren en te automatiseren, met behulp van limietorders en het stoppen van verliezen.

Oplossen van pijnpunten voor de DeFi gemeenschap

Het ontbreken van oplossingen zoals stop-loss, limietorders, terugkerende betalingen en tijdelijke bescherming tegen verlies was een grote uitdaging geworden voor DeFi-gebruikers met de grootschalige groei van handelsvolumes van DEX’s. James Key, oprichter van Autonomy Network, merkte op:

Geavanceerde handelsfuncties zijn de sleutel voor DEX volume om het volume van gecentraliseerde beurzen in te halen, en het is geweldig om te zien dat dit al gebeurt met marktleiders zoals Trader Joe!

AutoSwap is bedoeld om gebruikers te helpen risico’s beter te beheren en het rendement te verhogen zonder 24/7 naar het scherm te hoeven staren door functies in DeFi aan te bieden die tot nu toe alleen beschikbaar waren op gecentraliseerde beurzen. Handelaren kunnen hun bestellingen automatiseren met Autonomy om te allen tijde actief te blijven op de markt, omdat cryptomarkten 24/7 actief zijn.

Eerste volledig gedecentraliseerde automatiseringstool

Autonomy is de eerste, volledig gedecentraliseerde automatiseringstool zonder toestemming, die Web3 ontwikkelaars en bouwers voorziet van on-chain voorwaardelijke uitvoering. Het kan worden geïntegreerd met uitleenprotocollen, gedecentraliseerde beurzen, DAO beheertools en NFT en metaverse projecten. Zo integreert SushiSwap’s leenplatform Kashi het om geautomatiseerde zelfliquidaties aan te bieden.

De post Autonomy integreert dApp met Trader Joe op Avalanche verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*