Crypto-Prijzen.nl

Automata Network onthult mainnet en ecosysteemstimulans

Automata Network onthult mainnet en ecosysteemstimulans

Automata Network lanceerde zijn officiële mainnet van een ecosysteemstimulans ter waarde van $ 20 miljoen. Dit is na drie jaar werken met marktleiders.

De lancering van mainnet zal de meeste functies beschikbaar maken voor zijn gebruikers.

De ondersteuningsbijdragen van dit programma waren afkomstig van de Web3 Foundation Grant, Berkeley Blockchain Xcelerator en Web 3.0 Bootcamp via een alleen-uitnodigend programma, met meer dan $ 3,4 miljoen afkomstig van vooraanstaande investeerders.

De investeerders waren onder meer IOSG Ventures, Divergence Ventures, Alameda Research, KR1, Jump trading en GBV Capital.

Automata Network onthult mainnet

De lancering van het mainnet is een essentiële stap in de roadmap van Automata.

Het biedt verschillende voordelen, waaronder de introductie van de eerste golf van door Automata ontwikkelde middlewareservices. Integratie van de externe door de gemeenschap onderhouden knooppunten en upgrade naar het Nominated Proof-of-Stake (NPoS) consensusmechanisme.

Upgraden naar NPoS zal echter plaatsvinden net voordat het netwerk volledig overschakelt naar decentrale governance.

Automata Ecosystem Incentive programma

Het belangrijkste doel van het Automata Ecosystem Incentive programma is om de privacy ideologieën van Web 3.0 aan te vullen door de belangrijkste producten en use-cases te benadrukken die aansluiten op het ecosysteem.

Volgens mede-oprichter van Automata:

‘Op een manier die te verwachten was, heeft crypto de financiering gevormd en gestimuleerd rond de kracht van gemeenschappen, maar om deze menselijke coördinatie op te schalen, is privacy hard nodig. Met de uitrol van ons Mainnet en de lancering van het Automata Ecosystem Incentive Program, zijn we er trots op DeFi te ondersteunen met de privacy die het verdient om het echt in de Web 3.0 laag te brengen’.

Het doel op lange termijn zal zijn om bedrijfsmodellen, nieuwe oplossingen en toepassingen te hebben die zullen helpen bij het onderling verbinden van DeFi en op privacy gerichte producten.

Het Automata Network is van plan om samen te werken met projecten om hen te helpen hun toekomstige mijlpalen te bereiken, zoals marketingbereik, mijlpaalfinanciering en technische monitoring.

De op privacy gerichte productcollectie van Automata zal kritieke problemen oplossen die voortvloeien uit de transparantie van blockchain.

The post Automata Network onthult mainnet en ecosysteemstimulans appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*