Crypto-Prijzen.nl

Audius schiet omhoog na het bereiken van een recordmijlpaal

Audius schiet omhoog na het bereiken van een recordmijlpaal

Audius is sinds gisteren aan het verzamelen over het nieuws dat het een naamgevingsovereenkomst van voorheen onvoorstelbare omvang heeft ondertekend. Volgens de overeenkomst zal het iconische Red Rocks Amphitheatre bij Denver, Colorado worden omgedoopt tot AUDIO Amphitheatre.

Audius won gisteren 15% en voegde vandaag bijna een vijfde toe aan zijn waarde. Als je wilt weten wat Audius is, of het jou een goed rendement kan opleveren, en de beste plaatsen om Audius te kopen, ben je hier aan het juiste adres.

Beste plekken om Audius nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Audius?

Het Audius-netwerk is een gedecentraliseerd platform voor het delen en streamen van muziek dat in 2019 is opgericht. Audius heeft tot doel problemen op te lossen die verband houden met onevenwichtige inkomsten in onder meer de muziekindustrie.

Het netwerk bestaat uit een inhoudsgrootboek, inhoudsknooppunten en ontdekkingsknooppunten. Het grootboek bewaart alle informatie over de inhoud, rechten en andere informatie van artiesten. Deze gegevens zijn fraudebestendig omdat ze door de bron zijn geplaatst.

Content nodes hosten en delen muziek met toestemming van de artiest. Ten slotte houden detectieknooppunten een index van metadata en inhoud bij en beantwoorden ze vragen.

Wanneer een gebruiker AUDIO, de oorspronkelijke munt van het platform, inzet, kan hij een knooppunt uitvoeren en een percentage van de netwerkkosten ontvangen. Ze kunnen AUDIO gebruiken voor governance-doeleinden of om extra functies binnen het platform te ontgrendelen.

Moet ik nu Audius kopen?

Audius kan een lucratieve investering zijn, maar neem de tijd om ten minste verschillende prijsvoorspellingen van vooraanstaande analisten te lezen en marktonderzoek te doen voordat je een toezegging doet. Neem alle beleggingsadviezen met een korreltje zout.

Audius prijsvoorspelling

Tech News Leader gelooft dat de prijs van Audius zal blijven stijgen. Ze voorspellen dat het in 2027 $4 zal breken en over een decennium voor $27 zal worden verhandeld. De prijs was op het moment van schrijven $1,63.

Audius op social media

The post Audius schiet omhoog na het bereiken van een recordmijlpaal appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*