Crypto-Prijzen.nl

Audius (AUDIO) slaat de handen ineen met TikTok om meer fans te betrekken

Audius (AUDIO) slaat de handen ineen met TikTok om meer fans te betrekken

Audius (AUDIO/USD), het op blockchain gebaseerde muziekstreamingplatform van Ethereum en Solana, werkt samen met TikTok voor meer betrokkenheid van fans.

De aankondiging merkte op dat gebruikers nummers kunnen uploaden en delen op TikTok. Chief Executive Officer van Audius, Forrest Browning, verklaarde dat het partnerschap ervoor zorgt dat gebruikers gemakkelijk en snel muziek kunnen downloaden en delen.

Hij verklaarde ook dat de meeste gebruikers niet weten dat de nieuwe functie blockchain technologie omvat.

De samenwerking biedt gebruikers meer mogelijkheden

De samenwerking is de eerste keer dat een streamingplatform direct delen met TikTok mogelijk maakt. Browning, die dicht bij enkele van de topleden van TikTok staat, verklaarde dat de samenwerking artiesten op Audius de kans zal geven om hun bekendheid nog meer te vergroten.

Audius, gelanceerd in 2018, is op afstand uitgegroeid tot de grootste gedecentraliseerde blockchain-app voor consumenten. Het platform heeft nu meer dan 100.000 artiesten, waaronder deadmau5 en Skrillex.

Afgezien van de deal met TikTok, heeft het bedrijf ook samengewerkt met Solana Creator Fund, omdat het van plan is meer muzikanten naar zijn platform te lokken.

Een kans bieden om meer fans te betrekken

Audius komt tegemoet aan de behoeften van opkomende muzikanten die het platform willen gebruiken om een breed publiek te bereiken. En net als TikTok heeft het platform geen royaltyprogramma voor muzikanten. Het biedt hen eerder de mogelijkheid om meer fans aan zich te binden en zich online te vestigen.

Audius zal profiteren van de enorme fanbase van TikTok, die meer dan 1 miljard maandelijkse actieve gebruikers heeft.

Dankzij de integratie kunnen gebruikers met één klik nummers naar TikTok exporteren met behulp van de functies van het protocol. Beide platforms hopen dat de samenwerking zich verder zal consolideren op de snelle groei die ze momenteel doormaken.

The post Audius (AUDIO) slaat de handen ineen met TikTok om meer fans te betrekken appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*