Crypto-Prijzen.nl

Audius (AUDIO) prijsanalyse: correctie of einde van de rally?

Audius (AUDIO) prijsanalyse: correctie of einde van de rally?

De markt voor cryptocurrency verliest deze dinsdag zijn waarde, de prijs van Bitcoin zakte onder de $ 48000 en het risico van verdere dalingen is nog niet voorbij. Audius AUDIO/USD verliest ook zijn waarde; in minder dan enkele uren is deze cryptocurrency prijs verzwakt van $ 3,08 naar $ 2,64, en de huidige prijs staat rond de $ 2,8.

Fundamentele analyse: Audius is een veelbelovend project

Audius is een platform voor het streamen en delen van muziek waarmee artiesten in contact kunnen komen met fans om exclusieve content waarmee inkomsten kunnen worden gegenereerd, te delen. Er zijn meer dan 100.000 artiesten op Audius, waaronder bekende namen als Diplo, Odesza, Skrillex, Weezer en deadmau5.

Audius werd opgericht in 2018 en overtrof 5 miljoen maandelijkse actieve gebruikers in augustus 2021. Audius is gebouwd op de Ethereum- en Solana-blockchains, terwijl het native governance-token van dit platform AUDIO is. Het is belangrijk om te zeggen dat Audius wordt beheerd door een gemeenschap van tokenhouders in plaats van door één gecentraliseerde entiteit, en actieve gebruikers kunnen AUDIO tokens verdienen als beloning.

De prijs van Audius (AUDIO) is omhooggeschoten sinds begin augustus 2021 en bereikte op 17 augustus een prijsniveau van meer dan $ 4. Sindsdien is de prijs ingestort, is het dagelijkse handelsvolume verzwakt, maar het positieve nieuws is dat Audius vorige week een samenwerking met Tik Tok aankondigde.

“Elke artiest kan een nummer nemen dat ze al op Audius hebben staan en het met één klik het nummer naar TikTok exporteren, en ze voegen het toe als achtergrondmuziek”, zegt Forrest Browning, mede-oprichter en Chief Product Officer van Audius.

Audius is een veelbelovend project, en de prijs van deze cryptocurrency zou weer omhoog kunnen gaan naar niveaus die we in de derde week van augustus 2021 zagen. Dit zal zeker niet gebeuren in de komende dagen of zelfs weken; toch moeten handelaren er rekening mee houden dat als de prijs van Bitcoin onder de $ 45.000 ondersteuning daalt, dit Audius negatief zal beïnvloeden.

Technische analyse: Audius heeft zijn correctie van de recente hoogtepunten verlengd

Bron: tradingview.com

Audius (AUDIO) heeft zijn correctie van de recente hoogtepunten boven $ 4 verlengd, maar als de prijs weer boven de $ 3,5 weerstand springt, zou het een signaal zijn om AUDIO te kopen.

Het volgende koersdoel zou rond de $ 4 of zelfs $ 5 kunnen liggen; toch, als de prijs onder de $ 2 ondersteuning daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn.

Samenvatting

Audius (AUDIO) is verzwakt van de recente hoogtepunten die in de derde handelsweek van mei zijn geregistreerd, maar heeft zich gestabiliseerd boven een sterk ondersteuningsniveau dat rond de $ 2,5 ligt. Als de prijs van Bitcoin onder het ondersteuningsniveau van $ 45.000 daalt, zou dit een stevig verkoopsignaal zijn, en dit zou de hele cryptocurrency markt verder onder druk zetten.

The post Audius (AUDIO) prijsanalyse: correctie of einde van de rally? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*