Crypto-Prijzen.nl

Astra Protocol onthult een compliance hub op Sandbox

Astra Protocol onthult een compliance hub op Sandbox

Astra Protocol heeft de lancering aangekondigd van een compliance hub in de virtuele wereld van The Sandbox. De hub is gericht op metaverse gebruikers door een gedecentraliseerde nalevingslaag te bieden die processen zoals Know-Your-Customer (KYC) en Anti-Money Laundering (AML) zal vervullen.

De metaverse is momenteel een populair onderwerp in de cryptocurrency sector. Verschillende bedrijven haasten zich om een virtuele aanwezigheid tot stand te brengen om gebruikers aan te trekken die de voorkeur geven aan digitale ervaringen.

Astra Compliance hub op The Sandbox

Astra Protocol is een platform dat juridische oplossingen wil bieden voor slimme contracten voor gedecentraliseerde financiering (DeFi) door middel van de expertise van vertrouwde advocatenkantoren. Het biedt dit via een volledig gedecentraliseerde compliance-laag die oplossingen kan bieden voor real-world compliance problemen.

Via deze nalevingshub wil Astra van de metaverse een veilig platform maken voor alle deelnemers. Degenen aan de metaverse kunnen naar deze nalevingshub gaan, verbinding maken met het gedecentraliseerde juridische netwerk (DLN) en worden geaccrediteerd. Deze gebruikers ontvangen later een niet-overdraagbare niet-fungible token (NFT) die toegang biedt tot speciale evenementen.

De DLN functie die door Astra is gecreëerd, omvat de toonaangevende juridische en auditkantoren wereldwijd. Het netwerk is beschikbaar in 195 landen en zorgt ervoor dat wereldwijd aan crypto regelgeving kan worden voldaan.

Zodra een gebruiker is geverifieerd, kunnen ze deelnemen aan speciale gelegenheden op de metaverse zonder zich zorgen te maken over het in gevaar brengen van hun identiteit. Daarom zal deze oplossing bescherming bieden en de identiteit van gebruikers behouden.

Compliance hub op The Sandbox

De Sandbox (SAND/USD) is een van de populaire virtuele werelden in de cryptowereld. Het heeft al de aandacht getrokken van opmerkelijke merken zoals Adidas die hebben gesuggereerd hun virtuele werelden op het platform te bouwen.

Astra merkt op dat het The Sandbox heeft gekozen vanwege de wenselijke en opwindende locaties. De concurrentie voor Sandbox locaties was groot, aangezien er slechts 166.464 individuele percelen beschikbaar zijn.

De oprichter van Astra Protocol, Jez Ali, gaf commentaar op deze ontwikkeling en zei:

We zijn verheugd de intrede van het Astra protocol in de metaverse aan te kondigen met onze eerste plot in The Sandbox. De toekomst van metaverse ontwikkeling zal een langdurige en innovatieve missie zijn die al een ongelooflijke groei heeft laten zien en een opwindend gebied van Web3 is.

La notizia Astra Protocol onthult een compliance hub op Sandbox era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*