Crypto-Prijzen.nl

Asgard combineert metaverse, DeFi en NFT’s in nieuwe DAO

Asgard combineert metaverse, DeFi en NFT’s in nieuwe DAO

Asgard, het gedecentraliseerde valutareserveprotocol, lanceert een nieuwe en unieke DAO in een poging om de metaverse, DeFi en NFT’s te combineren. De DAO zal de nadruk leggen op het bieden van een holistisch platform aan gebruikers, leerde Invezz uit een persbericht.

Over de metaverse van Asgard

Asgards metaverse blaast nieuw leven in oude personages uit de Noorse mythologie. Gebruikers kunnen nieuwe personages voorstellen om toe te voegen, evenals verhaallijnen die verband houden met deze Scandinavische mythen en legendes. Tokenhouders stemmen om het personage goed te keuren of af te wijzen.

Kunstenaars zullen vervolgens een ontwerp voor het personage maken met verschillende kleurthema’s en innovatie. Er volgt nog een community-stem voor het beste personage, die over een half jaar aan de verhaallijn wordt toegevoegd.

Asgard CEO en oprichter Kiran Dommeti sprak de overtuiging uit dat de metaverse de volgende golf van crypto- en DeFi-adoptie in de wereld zou leiden, en voegde eraan toe:

Asgard Dao zal de eerste metaverse oplossing zijn die alle functionaliteiten biedt die ons zullen helpen bij het veroveren van de snelgroeiende ruimte van de metaverse. De metaverse heeft in 2022 centraal gestaan in de crypto industrie en geeft de industrie vorm in een nieuwe richting. De meeste metaverse projecten implementeren momenteel echter slechts een niet-meeslepend ecosysteem, of als ze een meeslepende ervaring bieden, bieden ze geen allesomvattende oplossing.

Nieuwe en verbeterde functies

De tweede versie van het platform is bedoeld om gebruikers een holistisch platform te bieden, waar ze toegang hebben tot alle elementen in de metaverse onder één dak. Het heeft nieuwe en verbeterde functies, upgrades van het beveiligingsprotocol en andere belangrijke updates.

De tokenomics van deze versie zijn gebaseerd op verkoop-, koop- en uitzetbelastingen. De unstake en buy belastingen zijn beide 2%. De standaard verkoopbelasting is ingesteld op 10%.

Lootbox als beloning

Creators wiens ontwerpen zijn goedgekeurd en gebruikers van wie de voorstellen worden geaccepteerd, ontvangen een speciale beloning in de vorm van een lootbox in de game. Deze box zal zeldzaam en uniek zijn, afgezien van het geven van toegang tot een groot aantal exclusieve beloningen.

Kiezers krijgen regelmatig loot boxes als blijk van waardering voor hun rol in het ecosysteem.

La notizia Asgard combineert metaverse, DeFi en NFT's in nieuwe DAO era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*