Crypto-Prijzen.nl

ARK Invest voorspelt dat ETH tegen 2030 een marktkapitalisatie van $20 biljoen zal bereiken

ARK Invest voorspelt dat ETH tegen 2030 een marktkapitalisatie van $20 biljoen zal bereiken

ARK Invest van Cathie Woods heeft voorspeld dat de marktkapitalisatie van Ether (ETH/USD) de $20 biljoen zal bereiken of zelfs zal overschrijden. Het vermogensbeheerbedrijf, dat $ 12,43 miljard (£ 9,26 miljard) aan AUM heeft, maakte deze voorspelling in zijn Big Ideas 2022 rapport dat op 26 januari werd gepubliceerd.

Om deze voorspelling te laten slagen, zou ETH tussen $ 170.000 en $ 180.000 moeten handelen.

Op dit moment is ETH de op een na grootste cryptocurrency na Bitcoin (BTC/USD), met een marktkapitalisatie van $288.122.381.474. Het bedrijf baseert zijn ETH voorspelling op hoe snel het netwerk van de cryptocurrency is gegroeid in efficiëntie en bruikbaarheid. In het rapport zei ARK Invest dat een groot deel van de groei van ETH afkomstig is van Decentralized Finance (DeFi).

Over de DeFi ruimte zei het bedrijf:

Decentralized Finance belooft meer interoperabiliteit, transparantie en financiële diensten, terwijl de intermediaire vergoedingen en het tegenpartijrisico worden geminimaliseerd.

Volgens ARK Invest nemen slimme contracten en gedecentraliseerde apps (dApps) op Ethereum traditionele financiële functies over. Het bedrijf wees erop dat op Ethereum gebaseerde slimme contracten bankieren en lenen, beurzen, makelaardijen, vermogensbeheer, verzekeringen en derivaten hosten.

Bovendien beweerde het bedrijf dat DeFi de afgelopen 12 maanden beter presteerde dan traditionele financiën met betrekking tot de omzet per werknemer, waarbij DeFi medewerkers $ 88 miljoen opleverden, vergeleken met $ 8 miljoen voor traditionele financiële medewerkers.

BTC stijgt naar $1,36 miljoen per munt

Volgens ARK Invest zal BTC tegen het einde van dit decennium ook enorm stijgen. Het bedrijf gelooft dat de vlaggenschip cryptocurrency zo hoog zal worden als $ 1,36 miljoen met een marktkapitalisatie van $ 28,50 biljoen (£ 21,24 biljoen). Om tot deze conclusie te komen, heeft het bedrijf een geschatte toekomstige waarde toegekend aan acht van BTC’s use-cases.

Afgezien van de prijswijziging, verwacht ARK Invest dat BTC 50% van de wereldwijde geldovermakingen voor zijn rekening neemt met een snelheid van 1,5x.

Het bedrijf is ook van mening dat BTC ook goed is voor 10% van de valuta van opkomende markten, 25% van de afwikkelingsvolumes van banken in de VS, 1% van de schatkistpapieren van nationale staten wereldwijd, 5% van het wereldwijde vermogen van hoogvermogende particulieren (HNWI), 2,55% van institutionele activabasis, 5% van het geld van S&P 500 bedrijven en de helft van de totale marktkapitalisatie van goud.

Bovendien gelooft ARK Invest dat BTC mijnbouw een revolutie teweeg kan brengen in de energieproductie door de opwekking van meer elektriciteit uit hernieuwbare, koolstofvrije bronnen te stimuleren.

Dit nieuws komt omdat BTC en ETH slecht blijven presteren ondanks een poging tot een comeback eerder deze week. Op het moment van schrijven verandert BTC van eigenaar voor $ 36.046,13 na een verlies van 4,20% in de afgelopen 24 uur. Aan de andere kant handelt ETH op $2.404,28 na een verlies van 3,31% op de dag.

La notizia ARK Invest voorspelt dat ETH tegen 2030 een marktkapitalisatie van $20 biljoen zal bereiken era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*