Crypto-Prijzen.nl

Ariana Grande opent crypto-inzamelingsactie op Pledge

Ariana Grande opent crypto-inzamelingsactie op Pledge

Innovatief fondsenwervingsplatform Pledge wordt gebruikt door Ariana Grande voor Trans Visibility Day. Het platform heeft PledgeCrypto ontwikkeld, dat iedereen de mogelijkheid biedt om crypto te doneren aan hun stichting naar keuze, verneemt Invezz uit een persbericht.

Donateurs kunnen kiezen uit meer dan 130 cryptocurrencies, waaronder Bitcoin ( BTC/USD ), Ethereum ( ETH/USD ) en Tether. Het geld wordt onmiddellijk omgezet in USD, waardoor non-profitorganisaties niet langer marktveranderingen hoeven te volgen of crypto-wallets hoeven te beheren.

Grande zamelt $ 1,5 miljoen aan donaties in

Grande, die eind maart haar Protect and Defend Trans Youth fonds lanceerde, heeft toegezegd om een maximaal bedrag van $ 1,5 miljoen aan donaties te matchen.

James Citron, CEO van Pledge zei:

Meer dan 300 honderd miljoen mensen over de hele wereld hebben vandaag cryptocurrencies en willen meer dan ooit de goede doelen steunen waar ze om geven. Nu hebben we het voor iedereen makkelijk gemaakt om ’s werelds grootste netwerk van meer dan 2 miljoen geverifieerde liefdadigheidsinstellingen te ondersteunen en voor goede doelen om cryptocurrencies te accepteren en hun missie te versterken.

Het enige gratis fiat en crypto donatieplatform

Het platform van PledgeCrypto is het enige gratis, volledig geïntegreerde platform voor fiat en crypto donaties op de markt. Alle fondsen gaan naar geverifieerde non-profitorganisaties. Het platform is snel en eenvoudig te implementeren en stelt organisaties in staat om binnen enkele minuten donaties te accepteren zonder enige technische achtergrond, contract of crypto wallet.

Gebruikers kunnen een donatieformulier en -knop rechtstreeks op een website insluiten of een inzamelingsactiepagina maken om cryptodonaties te accepteren voor een specifiek doel of campagne, die meerdere stichtingen met elkaar verbindt. Beide zijn toegankelijk via de Impact Hub van de non-profitorganisatie.

Ondersteuning van CO2-compensatieprojecten

Pledge lanceert ook een unieke functie, waarbij elke cryptotransactie geverifieerde CO2-compensatieprojecten ondersteunt om de milieu-impact van cryptomining en transacties te compenseren. Dit gebeurt via het Climate Neutral Now Initiative van de Verenigde Naties.

Beloftepartners

Onder de non-profit lanceringspartners van Pledge vallen Worthy of Love, The Boys and Girls Club of Metro Los Angeles, Streetcode Academy, Big Brothers and Big Sisters LA, Safe Place for Youth, Goodie Nation, CoachArt en Taraji P Henson’s Boris Lawrence Henson Foundation.

Over de Belofte

Geïntegreerd met een netwerk van meer dan twee miljoen geverifieerde non-profitorganisaties, stelt Pledge individuen, liefdadigheidsorganisaties en merken in staat om innovatieve campagnes te creëren die de positieve impact van donaties stimuleren.

Het bericht Ariana Grande opent crypto-inzamelingsactie op Pledge verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*