Crypto-Prijzen.nl

Argo CEO zegt dat crypto een goed jaar heeft gehad

Argo CEO zegt dat crypto een goed jaar heeft gehad

Peter Wall, de CEO van het toonaangevende cryptocurrency mijnbouwbedrijf Argo, is van mening dat Bitcoin (BTC/USD) en de altcoin markt een goed jaar hebben gehad ondanks het huidige bearish sentiment. Hij gaf zijn mening tijdens een interview op 21 december en beweerde dat hij nooit tegen BTC zou willen wedden. Wall wees erop dat de munt, ondanks een aanzienlijke daling in het verleden, altijd een comeback maakte.

Volgens hem heeft BTC herhaaldelijk zijn waarde en belang bewezen. Hij erkende dat de BTC markt dit jaar volatiel is geweest. Hij citeerde echter Michael Saylor, CEO van MicroStrategy, die ooit opmerkte dat volatiliteit gelijk staat aan vitaliteit. Hiertoe zei hij dat BTC doet wat het altijd heeft gedaan en dat hij de vlaggenschip crypto nooit zou meetellen.

Door inzichten te delen over wat de prijs van BTC in 2022 zal doen stijgen, zei Wall dat dezelfde factoren die de munt in 2021 hielpen stijgen, zich in het komende jaar zouden uitstrekken. Hij gaf aan het begin van het jaar een voorbeeld van de mijnbouw, die vooral uit onzekere tieners bestond. Deze onzekerheid veranderde echter in vertrouwen, waardoor dezelfde tieners begin twintig professionals werden.

Op weg naar 2022 gelooft Wall dat de mijnbouwindustrie goed ingeburgerd en geloofwaardig zal worden. Hij merkte ook op dat de sector toegang zou krijgen tot vele vormen van kapitaal die voorheen niet beschikbaar waren.

Terwijl de cryptomarkt snel volwassen wordt, zei Wall dat regelgevers de industrie ook serieuzer beginnen te nemen. Hij gaf een voorbeeld van hoe crypto-executives eerder deze maand naar het congres gingen.

Volgens hem toont Washington dat de crypto functionarissen de kans krijgen om de snelgroeiende activaklasse te bespreken, aan dat regelgevers steeds meer geïnteresseerd raken in crypto.

Crypto mining is dit jaar winstgevend geweest

Over de mijnbouwactiviteiten van Argo gesproken, zei Wall dat het bedrijf recordmarges boekte voor vrijwel heel 2021. Zelfs na rekening te hebben gehouden met de operationele kosten van het bedrijf, zei Wall dat het bedrijf zich aan het uiterste einde van winstgevendheid bevindt. Wall voegde eraan toe dat hij verwacht dat er in 2022 meer hashrate online zal komen naarmate mijnbouwbedrijven meer rigs aan hun setups blijven toevoegen.

Toen China eerder dit jaar BTC mining verbood, ging de helft van de hashrate van het netwerk offline, waardoor de prijs van BTC daalde. Mijnbouwbedrijven zoals Argo bleven echter sterke marges boeken ondanks de slechte prijsprestaties.

Daarom gelooft Wall dat BTC mijnbouw een winstgevende onderneming zal blijven. Toch denkt hij dat het bedrijf in 2022 niet zo winstgevend zal zijn als in 2021.

Om ESG problemen in cryptomining aan te pakken, zei Wall dat het absoluut noodzakelijk is om het gebruik van fossiele brandstoffen te vermijden. Hij voegde eraan toe dat Argo een voortrekkersrol heeft gespeeld bij het pleiten voor en het gebruik van hernieuwbare energie voor BTC mijnbouw.

Naast het opzetten van een mijnbouwboerderij die gebruikmaakt van waterkracht in Quebec, zei Wall dat Argo een faciliteit aan het opzetten is die gebruik zou maken van wind- en zonne-energie in West-Texas.

Hij voegde eraan toe dat mijnbouwbedrijven de ESG kwesties begrijpen en werken aan het omarmen van hernieuwbare energie. Volgens hem bootsen sommigen Argo na door te proberen koolstofneutraal of koolstofnegatief te zijn. Vanwege deze inspanningen is hij van mening dat BTC mijnbouw meer hernieuwbare energie gebruikt dan welke andere industrie dan ook.

The post Argo CEO zegt dat crypto een goed jaar heeft gehad appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*