Crypto-Prijzen.nl

Arcade breidt aanbod uit via Mission Pool Operators

Arcade breidt aanbod uit via Mission Pool Operators

Arcade, een GameFi platform dat tokenhouders de mogelijkheid geeft om zinvolle beloningen te verdienen met P2E metaverse games zonder dat gameplay of eigendom van activa vereist is, heeft zijn volledige economische ecosysteem voor P2E gaming uitgebreid via Mission Pool Operators, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Mission Pool Operators brengen Arcade deelnemers meer waarde

De Mission Pool Operator kan NFT’s leasen om in-game activiteiten uit te voeren, wat meer waarde oplevert voor alle Arcade deelnemers. De missie van het platform is om inclusie op het gehoor te bieden aan een wereldwijd publiek, zelfs degenen die niet actief betrokken zijn bij gamen.

Op deze manier helpt Arcade alle bijdragers om aan GameFi te verdienen zonder deel te nemen aan spelactiviteiten of gilden. Het koppelt spelactiva aan spelers en verdeelt beloningen tussen gebruikers met het oog op een betrouwbaar en passief rendement.

Iedereen kan deelnemen aan het beloningssysteem

Iedereen kan lid worden van de Mission Pools en deelnemen aan ecosysteembeloningen. Om lid te worden, moet u gaming NFT activa inzetten. Arcade introduceert index-achtige blootstelling aan gaming projecten om te verdienen op Solana (SOL/USD), Avalanche (AVAX/USD), BSC, Ethereum (ETH/USD), Polygon (MATIC/USD) en meer.

MPO’s kunnen NFT’s leasen om in-game activiteiten uit te voeren

Arcade introduceert Mission Pools Operators (MPO’s), die NFT’s kunnen leasen om in-game activiteiten uit te voeren en P2E mechanismen en interacties aan te gaan. Pro gamers, eSports teams, gamegilden en anderen kunnen een MPO worden. De enige vereiste is om een bepaald aantal $xARCADE tokens te gebruiken om uw Mission Pool naar keuze te beheren.

Een MPO worden zorgt ervoor dat in-game actie beloningen genereert voor alle leden in de Mission Pool. Andere voordelen zijn onder meer:

  • De NFT inventaris van Arcade kan gameportfolio’s en beloningsgenererende kansen verbeteren
  • Gilden en eSports teams kunnen bekwame spelers aantrekken
  • Maak van een passie voor gamen uw fulltime beroep
  • Krijg invloed door uw toewijding aan Arcade en alle toepassingen in de Mission Pool te tonen

Over Arcade

Arcade is toegankelijk in meer dan een dozijn regio’s en meerdere talen, waardoor het een wereldwijde aanwezigheid heeft opgebouwd. De missie van het team is om de toegangsdrempel tot P2E gaming en de voordelen ervan te blijven verlagen.

De huidige focus ligt op gemeenschappen met lagere inkomens, die vaak de beste gamers voortbrengen. Door decentralisatie heeft iedereen toegang tot deze kansen.

Het bericht Arcade breidt aanbod uit via Mission Pool Operators verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*