Crypto-Prijzen.nl

Appdetex om merkmisbruik in Web3 te elimineren

Appdetex om merkmisbruik in Web3 te elimineren

Appdetex, leider op het gebied van merkbescherming, kondigde de lancering aan van extra domeinregistratie- en websitedetectiemogelijkheden om merkmisbruik in de moderne digitale wereld te elimineren, zo vernam Invezz uit een persbericht .

Appdetex maakte de aankondiging bekend tijdens de jaarlijkse INTA (International Trademark Association) Meeting in 2022, die plaatsvindt in Washington, DC. Het live-evenement trok meer dan 6.000 merkeigenaren en IP-professionals van over de hele wereld en duurt tot 4 mei.

Effectieve tracking en preventie van IP-misbruik

Met deze capaciteiten kan Appdetex illegaal gebruik van intellectueel eigendom effectiever opsporen en voorkomen. Dit zal mogelijk zijn via digitale kanalen, waaronder social media, mobiele apps, websites en marktplaatsen.

Bovendien biedt Appdetex domeinregistratie-oplossingen voor blockchain en traditionele domeinnamen, waarbij merken proactief worden beveiligd.

Appdetex-klanten kunnen IP beschermen op digitale platforms

Door de hoogste niveaus van domeinbeveiliging te combineren met merkbeschermingstechnologieën waarop patent is aangevraagd, maakt Appdetex het voor zijn klanten mogelijk om hun intellectuele eigendom op alle digitale platforms, Web 3, crypto, NFT’s en blockchain-technologie te beschermen.

Rick Farnell, CEO van Appdetex, zei:

Merkmisbruik is snel geëvolueerd doordat kwaadwillenden meer geavanceerde marketingtechnieken gebruiken om slachtoffers te bereiken en hun sporen te verdoezelen met complexe netwerken voor merkmisbruik die traditionele methoden van merkbescherming omzeilen. Onze nieuw aangekondigde mogelijkheden bieden innovatieve benaderingen voor merkbescherming en domeinbeheer waarmee merken authentieke ervaringen kunnen blijven bieden aan consumenten in het moderne digitale universum.

Tracer-platform stelt merken in staat misbruik te elimineren

De innovatieve technologie van Appdetex, waaronder het onderzoeksplatform Tracer® waarvoor patent is aangevraagd, helpt bij het creëren van een modern SaaS-platform voor merkbescherming waarmee ze wereldwijd merken merkmisbruik in al zijn vormen kunnen detecteren en elimineren.

Met de uitgebreide dekking en detectie van het platform waarvoor patent is aangevraagd, kan het bedrijf gebruik maken van een uitgebreide reeks gegevenspunten in het digitale universum om de ergste overtreders te detecteren. Hierdoor kunnen merken het vertrouwen van de klant behouden.

Het bericht Appdetex om merkmisbruik in Web3 te elimineren verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*