Crypto-Prijzen.nl

Apex146 lanceert een officieel Chainlink knooppunt

Apex146 lanceert een officieel Chainlink knooppunt

Apex146, een platform voor analyse- en statistische bronnen voor de actiesportindustrie, heeft een officieel Chainlink (LINK/USD) knooppunt gelanceerd, zo vernam Invezz uit een persbericht. Met de ondersteuning van het industriestandaard Oracle netwerk kan Apex146 naadloos en veilig analysegegevens leveren aan op blockchain gebaseerde apps.

Toenemende verscheidenheid aan gebruiksscenario’s

Dit creëert nieuwe use-cases en opwindende kansen voor evenementen simulatie apps, sportvoorspellingsmarkten en meer. Apex146 koos voor Chainlink omdat het netwerk zeer veilig is en in snel tempo de industriestandaard wordt die slimme contractontwikkelaars en gegevensproviders verbindt.

Een ideale oplossing om ontwikkelaars te bereiken

Apex146 wordt de ideale oplossing om zoveel mogelijk ontwikkelaars in het multichain ecosysteem te bereiken als onderdeel van het grootste orakelnetwerk in de blockchain industrie. Ze kunnen kwaliteitsstatistieken opnemen om dynamische NFT interacties te activeren en geavanceerde sportvoorspellingsmarkten te creëren met hoogwaardige analyses direct on-chain.

Scott Robinson, oprichter en CEO van Apex146, merkte op:

Dankzij Chainlink en zijn robuuste infrastructuur kunnen we onze actiesportanalyses on-chain leveren aan een wereldwijde markt. Nu onze officiële Chainlink node live is, kunnen ontwikkelaars in een groot aantal blockchain omgevingen onze gegevens gaan consumeren, nieuwe gebruiksscenario’s voor slimme contracten openen en ons een nieuwe bron van inkomsten bieden.

Apex146 koos Chainlink vanwege zijn exclusieve reeks bepalende en onverslaanbare functies, zoals:

Blockchain agnostisch — Chainlink knooppunt is compatibel met elke blockchain omgeving en dient als een enkele gateway om gegevens te verkopen aan elke huidige of toekomstige blockchain.

Gegevensintegriteit — Chainlink knooppunt ondertekent cryptografisch alle gegevens die in de keten worden geleverd om de oorsprong ervan te verifiëren, waardoor man-in-the-middle aanvallen worden voorkomen.

Op grote schaal geadopteerd – Chainlink is het meest gebruikte orakelnetwerk in de blockchain industrie en biedt toegang tot een enorme adresseerbare markt van potentiële gegevensconsumenten.

Naadloze integratie – Het opzetten van een Chainlink knooppunt is een snel en eenvoudig proces, dat weinig technische inspanning vereist om gegevens bloot te stellen aan een groeiend aantal opkomende op blockchain gebaseerde markten.

Aantoonbaar veilig – Chainlink is grondig gecontroleerde open-source software die al miljarden dollars aan waarde veiligstelt, en laat zien dat het in staat is om de automatisering van hoogwaardige slimme contacten live in productie te activeren.

Apex146 biedt een unieke set middelen die zijn gecreëerd om eigen platforms te ondersteunen en te verbeteren, van Formule 1 tot World Tour Cycling.

La notizia Apex146 lanceert een officieel Chainlink knooppunt era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*