Crypto-Prijzen.nl

ApeX bevestigt dat dit het eerste project is op Bybit’s Launchpad

ApeX bevestigt dat dit het eerste project is op Bybit’s Launchpad

Cryptocurrency uitwisseling Bybit bevestigde in een persbericht van maandag, het ApeX protocol het eerste project op haar nieuwe Launchpad 2.0 zal zijn.

Bybit’s Launchpad 2.0 bestaat uit een loterijmodel voor nieuwe projecten. Gebruikers kunnen toewijzingen van nieuwe tokens winnen met USDT en krijgen ook de mogelijkheid om de best presterende tokens die al zijn gelanceerd, rechtstreeks via Launchpad te kopen.

ApeX: markten ruilen voor tokenparen

ApeX is vooral bekend als een gedecentraliseerd, non-custodial, toestemmingloos, censuurbestendig eeuwigdurend derivatenprotocol.

ApeX protocol maakt het creëren van eeuwigdurende swapmarkten op elk tokenpaar mogelijk. Volgens het persbericht kunnen gebruikers cryptoderivaten op de Ethereum layer2 blockchain degraderen, zonder de diensten van een tussenpersoon. Het protocol behoudt ook de volledige controle over de privé sleutels.

Native token van ApeX

Het native token van het ApeX protocol is $APEX en is beperkt tot een maximale voorraad van 1.000.000.000. Het token drijft het ecosysteem aan via governance, protocol incentives en staking.

Het $APEX token kreeg in maart 2022 de aandacht van beleggers via de presentatie van de originele NFT collectie van ApeX, die in de verkoop ging. ApeX NFT houders kunnen profiteren van de levenslange korting op transactiekosten van 8% en de toewijzing van $APEX.

Bovendien is de bodemprijs van ApeX NFT’s gedefinieerd op 0,87 ETH.

Bybit gebruikers kunnen zich abonneren op het $APEX token via de BitDAO native token BIT of de USDT loterij.

Het bericht ApeX bevestigt dat dit het eerste project is op Bybit's Launchpad verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*