Crypto-Prijzen.nl

ApeCoin zet bull run voort en stijgt met bijna 10%: beste plekken om te kopen

ApeCoin zet bull run voort en stijgt met bijna 10%: beste plekken om te kopen

De bull-run van ApeCoin gaat door terwijl Snoop Dogg en Wiz Khalifa een nieuwe NFT-collectie dropten met als middelpunt de munt en BAYC. De muziekcollectie heeft acht nummers en heeft de toepasselijke titel “Ape Drops 03: An 8th”. Het nieuws werd voor het eerst getweet door Snoop Dogg.

Onlangs heeft BAYC-eigenaar Yuga Labs $450 miljoen opgehaald in een startfinancieringsronde onder leiding van het prominente VC-bedrijf Andreessen Horowitz.

ApeCoin steeg de afgelopen zeven dagen met 75% en de afgelopen maand met 1.230%.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je ApeCoin kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om ApeCoin nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is ApeCoin?

ApeCoin is een aanwinst voor nut en bestuur dat binnen het APE-ecosysteem wordt gebruikt om de gedecentraliseerde gemeenschapsgroei van Web3 aan te moedigen.

ApeCoin-houders hebben zelfbestuur door middel van een gedecentraliseerd raamwerk, dat de ApeCoin DAO controleert. Het biedt ecosysteemleden een open, gedeelde valuta die zonder tussenpersonen kan worden gebruikt.

Het ecosysteemfonds ontving 62% van alle uitgegeven APE. Het ondersteunt gemeenschapsgestuurde initiatieven waarover leden van de DAO hebben gestemd.

ApeCoin geeft toegang tot exclusieve games, services en andere delen van het ecosysteem die anders moeilijk te bereiken zijn. Externe ontwikkelaars kunnen het gebruiken om deel te nemen aan het ecosysteem door het token op te nemen in games, services en andere projecten.

Moet ik nu ApeCoin kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

ApeCoin prijsvoorspelling

Prijsvoorspellingen voor ApeCoin lopen uiteen van zeer pessimistisch tot extreem optimistisch. In 2023 verwacht Trading Beasts dat de prijs helemaal omhoog gaat naar $37,6. Prijsvoorspelling is ook optimistisch en voorspelt een prijs van $27,3. Wallet Investor verwacht echter dat ApeCoin volgend jaar zal dalen tot $0,000001.

In 2024 voorspellen Trading Beasts en PP prijzen tussen $42,46 en $43. Wallet Investor blijft extreem bearish en voorspelt dat ApeCoin dat jaar helemaal geen waarde zal hebben.

Hun voorspelling voor 2025 is hetzelfde. Trading Beasts is daarentegen optimistisch en waardeert ApeCoin tegen het einde van het jaar op $46. Prijsvoorspelling is zelfs nog bullish, in de verwachting dat de munt dat jaar $60 zal breken.

ApeCoin op social media

The post ApeCoin zet bull run voort en stijgt met bijna 10%: beste plekken om te kopen appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*