Crypto-Prijzen.nl

ApeCoin bereikt nieuwe all-time high, APE 45% hoger afgelopen week

ApeCoin bereikt nieuwe all-time high, APE 45% hoger afgelopen week

ApeCoin (APE), het native governance-token in het Bored Ape Yacht Club (BAYC) ecosysteem, is gestegen naar een nieuwe recordhoogte van meer dan $18 na opnieuw een enorme rally op zaterdag.

De prijs van APE steeg met meer dan 24% in intraday-transacties naarmate de bulls hoger stegen, gesteund door positiviteit rond verdere groei van het ecosysteem.

In de vroege middagdeals op zaterdag bereikte APE/USD $18,44 op Binance om de hoogste prijs ooit te noteren. De totale prijs op grote beurzen was $18,05, volgens gegevens van CoinGecko.

APE/USD handelt momenteel rond de $17,36, een stijging van ongeveer 17% in de afgelopen 24 uur.

Grafiek met APE-USD prijsbeweging op de 4-uurgrafiek. Bron: TradingView

Volgens gegevens van CoinGecko is APE/USD de afgelopen zeven dagen met bijna 50% gestegen. Het is de afgelopen twee weken met meer dan 64% gestegen.

Het voordeel, waarvan het meeste in de afgelopen vier dagen kwam, heeft ApeCoin naar een marktkapitalisatie van $5,06 miljard gebracht, waardoor het naar de 31e plaats van de grootste cryptocurrencies op marktkapitalisatie is geduwd.

ApeCoin overtreft Decentraland (MANA)

De bredere cryptomarkt worstelde de afgelopen dagen met bearish druk, waarbij Bitcoin (BTC) onder de $40.000 dook, aangezien de meeste andere digitale activa de prestaties weerspiegelden.

De rally van ApeCoin heeft er dus toe geleid dat het Decentraland (MANA) heeft ingehaald in termen van marktkapitalisatie.

Decentraland, dat volgens marktwaarde het belangrijkste metaverse-gekoppelde token was, is de afgelopen week met 5,3% gedaald en de afgelopen twee weken met meer dan 10% in het rood.

MANA/USD wordt momenteel verhandeld rond $2,04, een daling van meer dan 1% in de afgelopen 24 uur. Gegevens over CoinGecko laten zien dat MANA’s marktkapitalisatie $3,1 miljard is en op de 45e plaats staat in termen van marktkapitalisatie.

Waarom stijgt ApeCoin?

De koopdruk rond ApeCoin is waarschijnlijk gericht op de aanstaande verkoop van grond in het metaverse project “Otherside” van BAYC-maker Yuga Labs.

Hoewel het project nog niet officieel live gaat, heeft de ontwikkelaar de afgelopen weken de uitrol geplaagd. De opwinding onder investeerders is te danken aan een mogelijke aankondiging van het gebruik van APE bij de verkoop van grond.

De verkoop van 100.000 percelen van de 200.000 zal naar verwachting 30% naar de houders van BAYC en MAYC (Mutant Ape Yacht Club) gaan. De rest, 70%, zal een openbare verkoop zijn.

Als resultaat is de walvisactiviteit enorm gestegen, met gegevens van analysesite CoinCarp waaruit blijkt dat de top 100 APE-houders 52,39% van het circulerende aanbod van het token vertegenwoordigen. Uit de gegevens blijkt dat er momenteel 49. 057 ApeCoin (APE) portefeuilles zijn.

The post ApeCoin bereikt nieuwe all-time high, APE 45% hoger afgelopen week appeared first on Cryptostart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*