Crypto-Prijzen.nl

Apecoin (APE) prijsanalyse – waarom APE-investeerders gek worden van Metacade (MCADE)

Apecoin (APE) prijsanalyse – waarom APE-investeerders gek worden van Metacade (MCADE)

Vraag je je af wat de toekomst in petto heeft voor het ApeCoin token en denk je erover om te investeren in alternatieve metaverse tokens? Dan ben je op de juiste plaats. Dit artikel biedt een deskundige ApeCoin-prijsanalyse, waardoor sommige APE-investeerders hun geld al hebben gestoken in het opwindende nieuwe metaverse project Metacade.

ApeCoin (APE) laat investeerders in het ongewisse

ApeCoin is het utility- en governance-token van het APE-ecosysteem. Het geeft houders toegang tot exclusieve functies, zoals games, evenementen en merchandise, en geeft hen stemrecht in de ApeCoin DAO. APE is gemaakt door Yuga Labs, het team achter drie van de meest waardevolle NFT-projecten aller tijden, met name Bored Ape Yacht Club (BAYC).

Een andere van deze drie is Otherdeeds. Otherdeeds is het virtuele land van Otherside, Yuga’s meest ambitieuze project. Otherside is een interoperabele metaverse-ervaring waarmee spelers hun NFT’s in personages kunnen veranderen en zich kunnen onderdompelen in een ver land vol unieke buitenaardse wezens, Koda.

Een gebrek aan duidelijkheid rond het project heeft beleggers die investeren in de APE token de laatste tijd echter afgeschrikt. Hoewel er in 2022 een demo, “First Trip”, werd uitgebracht, is er niet veel bekend over hoe het eindproduct er daadwerkelijk uit zal zien. Gezien het gebrek aan concrete plannen en vage taal die Yuga Labs gebruikt bij het beschrijven van Otherside, hebben sommigen zich zelfs afgevraagd of het project slechts een poging is om te profiteren van de groeiende metaverse token trend.

ApeCoin (APE) prijsanalyse

Na een val van meer dan -50% van een hoogtepunt van $5,25 naar een dieptepunt van $2,61 na de ineenstorting van de FTX, heeft het APE-token onlangs een hoogtepunt gezien van $5,10 op 10 januari. Dit zal waarschijnlijk een gebied met aanzienlijke weerstand zijn, en verschillende ApeCoin-prijsanalyses stellen het volgende doel op $4,25. Van daaruit wordt verwacht dat APE zal vallen, een deskundige ApeCoin prijsanalyse voorspelt dat APE zo laag als $2 of $3 zou kunnen dalen.

Metacade (MCADE) heeft een duidelijke richting

In de tussentijd zijn beleggers die investeren in het APE token op zoek geweest naar andere metaverse-gerelateerde projecten die wat meer duidelijkheid verschaffen over hun toekomstplannen. Een van deze projecten is Metacade, een communityhub voor alles wat metaverse en play-to-earn (P2E)-gaming te maken heeft. Het native token, MCADE, heeft tijdens de presale miljoenen aan investeringen aangetrokken, met een behoorlijk deel dat naar verwachting afkomstig was van beleggers die investeren in het APE token.

Metacade heeft alles wat je zou verwachten van een social gaming-hub, zoals forums, chat, beoordelingen, ruimtes voor het delen van inhoud en regelmatige evenementen. Maar door gebruik te maken van blockchain-technologie wil Metacade de manier veranderen waarop deze door de community geleide platforms worden beheerd en aangestuurd.

Het biedt bijvoorbeeld MCADE-beloningen aan iedereen die beoordelingen en alfa deelt, wat betekent dat gebruikers worden gestimuleerd om elkaar vooruit te helpen. Er zijn ook pay-to-play virtuele arcadespellen, mogelijk gemaakt door crypto-microtransacties.

Ook een hit bij beleggers die investeren in het APE token, is de Metagrant. Metagrants zijn een manier voor MCADE-houders om financiering te sturen naar ontwikkelaars die de games bouwen die ze willen spelen. Om een Metagrant te winnen, dienen ontwikkelaars hun spelvoorstellen in voor een wedstrijd en stemmen MCADE-houders op hun favorieten. Het idee dat de meeste stemmen krijgt, krijgt financiering uit de schatkist en ontwikkelaars hebben zelfs de mogelijkheid om hun game te testen met behulp van de eigen testomgeving van Metacade. De eerste Metagrant wordt naar verwachting later dit jaar uitgereikt.

Metacade (MCADE) prijsanalyse

Zoals gezegd is het MCADE-token nog steeds in de presale, maar vergeleken met de ApeCoin prijsanalyse heeft het de afgelopen weken buitengewoon goed gepresteerd. Op dit moment is MCADE $0,012 waard in fase 2 van de presale, een stijging van 50% ten opzichte van de bèta verkoopprijs van het token van $0,008. Tegen de tijd dat de presale eindigt, is MCADE $0,02 waard. Wanneer MCADE de open exchanges bereikt, zal de prijs waarschijnlijk stijgen!

Metacade (MCADE) belooft meer dan ApeCoin (APE)

Als het gaat om investeren in metaverse en play-to-earn gaming, is Metacade hier de duidelijke winnaar. Terwijl ApeCoin profiteert van zijn herkenbaarheid en het eerdere succes van Yuga Labs met zijn NFT-projecten, maken zijn vage plannen voor Otherside het tot een zeer speculatieve investering. Het winstpotentieel, in ieder geval op korte termijn, is voor APE beperkt.

Aan de andere kant heeft Metacade een duidelijke visie over hoe het verder wil, zoals blijkt uit zijn whitepaper. Van beloningen voor de communitty tot de Metagrant, Metacade biedt een werkelijk unieke ervaring die waarschijnlijk duizenden gebruikers zal aantrekken en waar ook veel mensen in zullen willen investeren.

Of je nu een APE-investeerder bent of gewoon enthousiast bent over het verkennen van de metaverse en play-to-earn, dit is het ideale moment om Metacade te bekijken. Er zijn al meer dan 350 miljoen tokens verkocht en dit aantal zal naar verwachting stijgen tot 1,4 miljard tegen het einde van de presale. Door nu in te stappen, kun je je plaats veiligstellen voordat de prijzen verder stijgen. Bezoek zo snel mogelijk de presale pagina van Metacade voor meer informatie en pak je MCADE-tokens voordat het te laat is!

Je kunt hier ApeCoin (APE) bij eToro kopen.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale.

Het bericht Apecoin (APE) prijsanalyse – waarom APE-investeerders gek worden van Metacade (MCADE) verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*