Crypto-Prijzen.nl

Antonio Senatore treedt toe tot de VeChain Foundation

Antonio Senatore treedt toe tot de VeChain Foundation

Antonio Senatore, CTO van Deloitte Global blockchain, werd aangesteld als interim-lid van de Board of Steering Committee van de VeChain (VET/USD) Foundation. Als CTO en hoofd van het Deloitte EMEA Blockchain Lab is hij verantwoordelijk voor de technische roadmap van Deloitte Blockchain, de infrastructuurdefinitie, technologisch onderzoek, de technische laboratoriumarchitectuur en het technische laboratoriummodel. Het Deloitte team heeft geholpen bij het brengen van een reeks succesvolle SaaS producten en heeft een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van DNV op VeChainThor.

De heer Senatore merkte op:

“Ik ben vereerd om interim stuurgroeplid te worden van de VeChain Foundation. Deze commissie heeft enorme professionele talenten. Nu we de volgende verkiezingsronde ingaan, kijk ik ernaar uit om met al deze leden samen te werken en ben ik persoonlijk toegewijd aan het overbruggen van meer middelen met de VeChain Foundation om op de lange termijn zowel het ecosysteem als het zakelijk succes te behalen.”

Antonio beschikt over diepgaande kennis van zowel business als blockchain gecombineerd met professionele ervaring in tal van industrieën. Hij houdt toezicht op de wereldwijde visie van Deloitte op het gebied van blockchain, beoordeelt protocollen en leveranciers en zet partnerschappen en mogelijkheden op. Hij is hoofd van een groot team van blockchain-techbeoefenaars in Dublin. Hij heeft gewerkt voor Deutsche Bank, Accenture Spa Italië en Newbay Software Ltd Ierland.

Deskundige kennis van het VeChain ecosysteem

VeChain en Deloitte zijn in 2019 een officiële samenwerking aangegaan. Sindsdien is de heer Senatore een van de kernleden van de adviesraad van VeChain. Toen hij adviseur was, speelde hij een belangrijke rol in de ontwikkeling van technische infrastructuur op de lange termijn, waardegroei van beroepsonderwijs en -opleiding en bedrijfsuitbreiding. Het voorstel om hem te benoemen als het nieuwe interim-lid van de bestuursgroep is onlangs ingediend en goedgekeurd door het huidige bestuur, in overeenstemming met het laatste Governance Charter.

Senatore gaat belanghebbenden in VeChainThor actief dienen

Senatore zal meer zijn dan een adviseur als officieel lid van de stuurgroep. Hij zal de verplichting op zich nemen om alle belanghebbenden in het VeChainThor ecosysteem actief te dienen, zijn verantwoordelijkheden op het gebied van besluitvorming en bestuur na te komen en ervoor te zorgen dat alle essentiële zaken binnen het ecosysteem eerlijk en effectief zijn.

The post Antonio Senatore treedt toe tot de VeChain Foundation appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*