Crypto-Prijzen.nl

Anthony Scaramucci zegt dat hij Mama Bear regels voor crypto verwacht

Anthony Scaramucci zegt dat hij Mama Bear regels voor crypto verwacht

Anthony Scaramucci, de oprichter van SkyBridge Capital, is naar buiten gekomen om te zeggen dat hij verwacht dat de VS met Mama Bear regels komt voor de crypto ruimte. Hij zei dit tijdens een interview terwijl hij besprak wat hij verwacht van zes crypto executives die later op de dag getuigenissen zullen afleggen voor de House Committee on Financial Services.

Volgens Scaramucci is de House Committee on Financial Services die crypto CEO’s de kans geeft om hun mening te uiten, een positieve stap. Hij voegde eraan toe dat dergelijke stappen deel uitmaken van de inspanningen van de regering om ervoor te zorgen dat de cryptomarkt in de VS blijft. Met dergelijke bewegingen gelooft hij dat er veel goede dingen naar de crypto ruimte komen.

Dat gezegd hebbende, raadde hij Coinbase (COIN) en MicroStrategy (MSTR) aandelen aan aan elke belegger die aandelen in de crypto ruimte wil kopen. Scaramucci merkte ook op dat munten als Bitcoin (BTC/USD), Ethereum (ETH/USD) en Algorand (ALGO/USD) begin 2022 klaar zijn voor een rally.

Uitleggend waarom hij optimistisch is over de bovengenoemde digitale activa, zei de voormalige communicatiedirecteur van het Witte Huis dat meer instellingen ze zouden kopen. Hij schreef de huidige traagheid in de markt toe aan winstnemingen. Desalniettemin wees Scaramucci erop dat de munten drie en een half tot zes keer hoger zijn dan vorig jaar op een moment als dit.

Een fervente BTC bull

Dit nieuws komt nadat Scaramucci zei dat BTC uiteindelijk goud omver zou werpen als de voorkeursopslag van waarde. Volgens hem heeft BTC superieure technische eigenschappen dan goud. Hij wees erop dat mensen BTC veilig kunnen overdragen en veilig kunnen opslaan dankzij de onderliggende DLT technologie.

Bovendien zei hij dat BTC schaarser is dan goud vanwege zijn aanbodlimiet van 21 miljoen. Aan de andere kant is slechts 65% van het goud al gedolven. Daarom gelooft hij dat BTC 10 keer beter zal worden dan goud.

Daarvoor voorspelde Scaramucci dat BTC de komende jaren zou stijgen tot $ 500.000,00 vanwege de schaarste. Hij zei dat de voorraadlimiet van 21 miljoen betekent dat er niet genoeg munten zijn voor elke miljonair in de samenleving om minstens één munt te bezitten. Op dat moment handelde BTC boven $ 60.000,00.

Op het moment van schrijven handelt BTC tegen $ 50.373,56 na een verlies van 1,63% in de afgelopen 24 uur. De huidige prijs van BTC vertegenwoordigt een daling van 27,25% vanaf de ATH van 10 november van $ 68.789,63.

The post Anthony Scaramucci zegt dat hij Mama Bear regels voor crypto verwacht appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*