Crypto-Prijzen.nl

Anthony Scaramucci zegt dat crypto een enorme activaklasse zal worden

Anthony Scaramucci zegt dat crypto een enorme activaklasse zal worden

btc crypto

Anthony Scaramucci, een gerenommeerde hedgefondsbelegger, gelooft dat iedereen die Bitcoin (BTC/USD) bestudeert en begrijpt dat het zijn potentieel zal zien. Hij deelde zijn visie eerder vandaag tijdens een interview en merkte op dat de sector een gigantische activaklasse zal worden. Scaramucci drong er bij het grote publiek op aan hun huiswerk over Bitcoin (BTC) te doen en het te begrijpen.

In het interview zei Scaramucci, die ook de oprichter en managing partner van SkyBridge Capital is, dat iedereen die zijn huiswerk maakt over BTC, uiteindelijk investeert in de opkomende activaklasse. Hij gaf het voorbeeld van Rae Dalio, een Amerikaanse miljardairinvesteerder en hedgefondsbeheerder, die ooit een BTC scepticus was voordat hij door kapitalisatie in de toonaangevende cryptovaluta investeerde.

Scaramucci noemde andere beroemde investeerders, zoals Paul Tudor Jones en Stanley Druckenmiller, die zeiden dat ze hadden geïnvesteerd in de vlaggenschip-cryptocurrency. Hij prees de bovenstaande investeerders en zei dat ze briljante jongens zijn die hun huiswerk hebben gedaan en besloten hun tenen in de beste cryptocurrency te dopen.

De hedgefondsbelegger voegde eraan toe dat hij BTC digitaal goud overweegt, en hij heeft BTC ter waarde van $ 1 miljard (£ 0,73 miljard).

Hij gaf een voorbeeld van het potentieel van BTC, zei hij:

Als je het afgelopen decennium één cent in Bitcoin en 99 cent in contanten had, dan presteerde je beter dan alles. Denk daar maar eens over na.

Scaramucci gelooft dat ETH en ADA ook het potentieel hebben om te stijgen

Scaramucci’s BTC campagne komt nadat het vlaggenschip cryptocurrency de afgelopen week een piek bereikte van $ 66.930.39 (£48.611.21). BTC stortte echter kort daarna in en daalde eerder vandaag tot $ 59.430,00 (£ 43.163,71). Op het moment van schrijven heeft BTC een deel van deze winsten teruggekregen om van eigenaar te wisselen voor $ 63.171,05 (£ 45.880.82). Deze waarde vertegenwoordigt een winst van 4,93% over de afgelopen 24 uur.

Hoewel Scaramucci optimistisch is over BTC, is het niet het enige digitale bezit dat hij als een goede investering beschouwt. In de afgelopen maand prees hij Cardano (ADA/USD) en Ethereum (ETH/USD). Volgens hem zullen deze altcoins blijven stijgen vanwege hun bruikbaarheid.

ETH trad inderdaad in de voetsporen van BTC en zette op 21 oktober een nieuwe ATH op $ 4.366,09 (£ 3.171,24). ADA is echter gestagneerd tussen het niveau van $ 2,10 (£ 1,53) tot $ 2,20 (£ 1,60).

Dit nieuws komt nadat Scaramucci op 22 oktober inging op het besluit van Digital World Acquisition Corp. om te fuseren met Trump Media & Technology Group.

Volgens hem is het aandeel van de Special Purpose Acquisition Company (SPAC) gekoppeld aan de voormalige Amerikaanse president Donald Trump een meme-aandeel. Hij maakte deze opmerkingen naar aanleiding van de koersstijging van het aandeel Digital World Acquisition Corp. (DWAC) in de afgelopen week.

The post Anthony Scaramucci zegt dat crypto een enorme activaklasse zal worden appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*