Crypto-Prijzen.nl

Anthony Scaramucci zegt dat Bitcoin goud zal overtreffen

Anthony Scaramucci zegt dat Bitcoin goud zal overtreffen

SkyBridge Capital Anthony Scaramucci gelooft dat Bitcoin (BTC/USD) uiteindelijk goud zal overtreffen. Scaramucci deelde zijn gevoelens eerder vandaag tijdens een interview en zei dat hij nooit goud zou verkopen omdat het een geschiedenis van 5.500 jaar heeft als waardeopslag. Maar net als al het andere in de samenleving, hebben kolossale verbeteringen in technische eigenschappen de neiging om dingen te overschaduwen.

In het interview gaf Scaramucci het voorbeeld van hoe Netflix en livestreaming dvd’s verdrongen. Door dit te vergelijken met de huidige situatie met BTC en goud, zei hij dat de Satoshi Nakamoto whitepaper de wereld een nieuw tijdperk in duwde. Volgens hem zijn de technische eigenschappen van BTC oneindig veel beter dan goud.

Scaramucci wees erop dat mensen BTC voorzichtig kunnen verplaatsen, vrijwel voorzichtig kunnen opslaan, en dat de grootboektechnologie waarop het draait, is vergrendeld met een raket, wat betekent dat het niet kan worden gehackt. Hij benadrukte ook dat BTC schaars is, aangezien het een maximale voorraad van 21 miljoen munten heeft. Ter vergelijking: slechts 65% van het goud wordt gedolven.

Rekening houdend met de schaarste en technische eigenschappen van BTC, zei Scaramucci dat hij denkt dat de vlaggenschip cryptocurrency uiteindelijk 10 keer beter zal worden dan goud. Hij voegde eraan toe dat de prestaties van BTC op dit moment gelijke tred houden met de voorspellingen van experts zoals de CEO van MicroStrategy, Michael Saylor en Cathie Wood van Ark Invest.

BTC en andere crypto’s zullen exponentieel stijgen naarmate goud lineair wint

Hoewel de marktkapitalisatie van BTC van $ 1,178 biljoen ongeveer een tiende is van de $ 11 biljoen van goud, is Scaramucci nog steeds van mening dat BTC goud zal overschaduwen. Hij gaf nog een voorbeeld van hoe mensen smartphones gebruiken in plaats van ouderwetse telefoons.

In een commentaar op de vraag of BTC en goud samen kunnen stijgen, zei Scaramucci dat hij denkt dat goud in orde zal zijn, maar de prestaties zullen een flatline situatie zijn. Volgens hem zal het bescheiden stijgen, BTC en andere munten zoals Ethereum (ETH/USD) en Algorand (ALGO/USD) zouden exponentieel stijgen vanwege de schaalbaarheid en veiligheid die ze bieden.

Hoewel hoge inflatie goud een kans zou kunnen geven om te vechten, zei Scaramucci dat hij zijn klanten aanmoedigt om hun geld in BTC te zetten.

Zijn goedkeuring voor BTC komt terwijl BTC blijft bloeden na het behalen van een nieuwe ATH van $ 68.789,63 op 10 november. Op het moment van schrijven verandert de munt van eigenaar op $ 68.789,63 na een verlies van 3,16% in de afgelopen 24 uur.

The post Anthony Scaramucci zegt dat Bitcoin goud zal overtreffen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*