Crypto-Prijzen.nl

Anthony Pompliano zegt dat mensen op de verkeerde manier over de volatiliteit van BTC denken

Anthony Pompliano zegt dat mensen op de verkeerde manier over de volatiliteit van BTC denken

Anthony Pompliano, een gerenommeerd voorstander van Bitcoin (BTC/USD), is van mening dat veel mensen de volatiliteit van BTC op de verkeerde manier beschouwen. Hij zei dit tijdens een recent interview, eraan toevoegend dat de valse perceptie van de volatiliteit van BTC voortkomt uit het ongebreidelde dollardrukken.

Naar verluidt is Pompliano van mening dat het gebruik van de dollar om BTC te meten een gebrekkige manier is om de waarde van de vlaggenschip cryptocurrency te bepalen. Dat zei hij naar aanleiding van een vraag van Joe Kernen van CNBC Squawk Box.

In het bijzonder vroeg Kernen Pompliano of BTC investeerders stabiliteit willen tot het punt waarop BTC een bruikbare activa wordt in toepassingen zoals betalingen.

Pompliano herformuleerde de vraag van Kernen om een misvatting aan te tonen waardoor veel mensen de waarde van BTC in dollars hebben gemeten. Hij zei dat de waarde van BTC moet worden afgemeten aan BTC.

Uitleggen waarom het gebruik van de dollar om de waarde van BTC te meten een gebrekkige formule is, zei Pompliano:

De dollar zelf is ook hypervolatiel. We denken daar gewoon niet aan omdat alle goederen en diensten om ons heen in dollars zijn geprijsd.

Hij voegde eraan toe dat deze methode minder effectief wordt als men bedenkt dat de Federal Reserve de afgelopen 18 tot 24 maanden 40% van de in omloop zijnde dollars heeft gedrukt. Volgens hem betekent dit snelle afdrukken van bankbiljetten dat de dollar sinds het begin van de COVID pandemie in een ongelooflijk tempo aan waarde verliest.

Volgens een rapport heeft de Fed de afgelopen 22 maanden 80% van de bestaande dollars gedrukt. Deze onthulling betekent dat de dollar zijn waarde sneller verliest dan Pompliano’s schattingen.

De volatiliteit van BTC is niet slecht of goed

Desalniettemin gaf hij toe dat BTC zeer volatiel was in vergelijking met de Amerikaanse dollar. Toch beweerde hij dat dit altijd het geval is geweest, waarbij hij opmerkte dat de munt de afgelopen twee jaar twee dalingen van 50% heeft ondergaan. Pompliano merkte verder op dat de BTC markt dit jaar meer dan zes 20% plus opnames heeft meegemaakt.

Hij beweerde echter dat de volatiliteit op de BTC markt niet goed of slecht is. Volgens hem houden mensen van of houden van de volatiliteit van BTC, afhankelijk van hun positie.

Hij heeft verder uitgewerkt dat,

Volatiliteit is niet goed of slecht, toch? Kortom, volatiliteit is alleen slecht als het tegen je in gaat, dus als je naar een activum verlangt en het daalt, hou je niet van volatiliteit, als je lang naar een activum gaat en het stijgt, hou je van volatiliteit.

The post Anthony Pompliano zegt dat mensen op de verkeerde manier over de volatiliteit van BTC denken appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*