Crypto-Prijzen.nl

Anthony Pompliano zegt dat BTC verreweg nog steeds de koning van crypto is

Anthony Pompliano zegt dat BTC verreweg nog steeds de koning van crypto is

Anthony Pompliano, een gerenommeerd voorstander van Bitcoin (BTC/USD), is van mening dat de vlaggenschip cryptocurrency nog steeds de marktleider is. Hij deelde zijn mening eerder vandaag tijdens een interview en zei dat BTC verreweg de koning van crypto is. Volgens hem dicteert de munt nog steeds de richting die de bredere cryptomarkt inslaat.

In het interview erkende Pompliano dat BTC zeer volatiel is in vergelijking met de traditionele aandelenmarkt. Hij merkte op dat historische volatiliteitsgegevens laten zien dat een daling van 12% in BTC gelijk staat aan een daling van 1,7% in wereldwijde aandelen zoals de S&P 500. Als zodanig is een daling van 20-24% in BTC gelijk aan een daling van 3,5% in de S&P 500.

Hij wees er verder op dat BTC zes opnames heeft gehad die alleen al in 2021 meer dan 20% bedroegen, inclusief de laatste daling van de ATH van 10 november van $ 68.789,63 (£ 51.731,25).

Pompliano vindt het echter van vitaal belang om te begrijpen dat BTC de enige vrije en eerlijke markt is. In een commentaar op de malaise van BTC in de afgelopen week, zei hij dat de leidende cryptovaluta door kapitalisatie was verkocht vóór de aandelenmarkt en anderen.

Pompliano legde uit waarom de BTC de eerste was die een nederlaag meemaakte en zei dat het 24 uur per dag draait en dat miljoenen mensen over de hele wereld toegang hebben tot de markt. Als zodanig dient het als een prijsindicator van hoe mensen zich voelen over bepaalde financiële activa of markten.

De vraag van BTC stijgt

Volgens Pompliano is het moeilijk om de bodemprijs van BTC te bepalen, omdat de markt een negatieve marge heeft. Hij is echter van mening dat het belangrijk is om te controleren hoeveel mensen hebben geprofiteerd na het kopen van BTC. Hij merkte op dat ongeveer 90% van de mensen die BTC kochten al winst hebben gemaakt.

Hij prees BTC en zei dat het een eindige troef is waar de wereld nog steeds wakker van wordt, aangezien meer mensen begrijpen dat regeringen een ongedisciplineerd monetair en fiscaal beleid voeren. Hij voegde eraan toe dat dit begrip mensen helpt hun BTC HODL te houden, waardoor de vraag naar cryptocurrency toeneemt.

Pompliano noemde ook Invesco’s lancering van een exchange-traded product (ETF) gebaseerd op de spotmarkt van BTC, en zei dat dergelijke producten de vraag van BTC zouden helpen opdrijven.

Dit nieuws komt terwijl BTC op de dag bullish blijft handelen nadat het hersteld is van het dieptepunt van vrijdag van $ 53.569,76 (£40.290,62). Op het moment van schrijven is de munt de afgelopen 24 uur met 6,40% gestegen om van eigenaar te wisselen voor $58.560,17 (£ 44.057,74).

The post Anthony Pompliano zegt dat BTC verreweg nog steeds de koning van crypto is appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*