Crypto-Prijzen.nl

Ankr lanceert Meta Apes, de eerste game op BNB BAS

Ankr lanceert Meta Apes, de eerste game op BNB BAS

Meta Apes, een van de meest populaire Web3-games van 2022 en de eerste game die wordt gelanceerd op BNB’s nieuwe Binance Application Sidechain (BAS)-architectuur, zo vernam Invezz uit een persbericht.

De game die door Ankr wordt gelanceerd, is afgeleid van de populaire mobiele game Age of Apes. Het doel van de lancering is om bestaande fans van Age of Apes aan te moedigen om over te stappen op Meta Apes. Dat de allerbeste elementen van zijn voorganger toepast op een veel moderner ecosysteem.

Unieke sidechains bouwen

Ankr introduceert de eerste BAS in de geschiedenis via Meta Apes. Dit betekent dat ontwikkelaars blockchains (sidechains) kunnen maken die zijn ontworpen om aan unieke applicatiebehoeften te voldoen. Het betekent ook dat ze een oneindig aantal testnetwerken kunnen ontwerpen die de live-chain nabootsen waarop wordt gespeeld.

Dit zorgt voor verbeterde schaalbaarheid en nauwkeuriger testen en inzetten. Transactiekosten zijn verwaarloosbaar tot niet-bestaand.

Stanley Wu, CTO van Ankr, merkte op:

Toen we zagen wat er met BSC gebeurde, werden we ongerust. Dus als een van hun belangrijkste infrastructuurpartners zijn we tussenbeide gekomen en hebben we geholpen.

Web3 functies om Meta Apes te verbeteren

Nieuwe Web3-functies omvatten NFT-tekens, in-game cryptocurrencies en echt digitaal eigendom. Ankr zal Meta Apes naar Web3 converteren via een softwareontwikkelingskit, nog een primeur in de branche.

Ankr CMO Greg Gopman voegde toe:

De lancering van Meta Apes is in veel opzichten belangrijk. Ten eerste wordt het een enorme kaskraker! Niet alleen voor de gameplay, maar ook omdat het de leidende instantie is van een game die op BAS is gebouwd. Ten tweede moeten ontwikkelaars erg enthousiast zijn over deze krachtige nieuwe mogelijkheden en het ecosysteem dat eromheen zit. We verwachten dit jaar een explosie van games te zien die onze SDK gebruiken om gemakkelijk van Web2 games naar Web3 te converteren. Ten slotte kunnen sidechains worden toegepast in veel industrieën naast gaming en staan we aan het begin van een technologische revolutie.

De belangrijkste infrastructuurpartner voor Polygon, Binance, Fantom

Als een belangrijke leverancier van web3 infrastructuur werkt Ankr samen met toonaangevende blockchains zoals Polygon ( MATIC/USD ), Binance ( BNB/USD ) en Fantom ( FTM/USD ). Tot de kerninfrastructuur van BNB Chain, die het heeft gebouwd, behoren de Archive Node en de Erigon-upgrades.

Het bericht Ankr lanceert Meta Apes, de eerste game op BNB BAS verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*