Crypto-Prijzen.nl

Ankr en Maxihost werken samen aan verdere groei van Web3

Ankr en Maxihost werken samen aan verdere groei van Web3

Bare metal leverancier Maxihost en Ankr, een toonaangevend softwareplatform en leverancier van decentrale infrastructuur, zijn een strategisch partnerschap aangegaan, zo verneemt Invezz uit een persbericht.

Maxihost betreedt Web3 en blockchain

De samenwerking markeert de intrede van het metaalbedrijf in de wereld van blockchain en Web3. Hun wereldwijde cloudplatform zal inkomsten genereren met bestaande ongebruikte servercapaciteit in ruil voor betaling in ANKR, die Ankr voor hen zal maken om blockchain knooppunten via het platform op hun aangepaste, hoogwaardige servers te laten draaien.

Tegelijkertijd zal het partnerschap een betere distributie van Ankr’s wereldwijde node netwerk mogelijk maken om de groei van Web3 services, apps en platforms te bevorderen.

Voldoen aan de dringende behoefte aan verbeterde knooppuntdistributie

Er is dringend behoefte aan verbetering van de knooppuntdistributie omdat ca. twee vijfde van alle Ethereum (ETH/USD) nodes wordt gehost in de Verenigde Staten. Om de decentralisatie te verbeteren, zal Maxihost Ankr helpen bij het optimaliseren van de latentie van internodecommunicatie en het uitbreiden van wereldwijde netwerken via zijn platform. Het platform van Maxihost is toegankelijk in Europa, Noord-Amerika, de Aziatische Stille Oceaan en Latijns-Amerika.

Josh Neuroth, hoofd Product bij Ankr, zei:

Web3 adoptie neemt wereldwijd toe. Ankr bedient nu meer dan 200 miljard verzoeken aan de blockchain per maand en om dit te blijven schalen, hebben we prestaties nodig die alleen toegewijde, aangepaste servers kunnen bieden. Deze nodes moeten zich in de buurt van DeFi gebruikers bevinden. Het wereldwijde platform van Maxihost kan hierbij helpen. We zijn bijzonder verheugd om samen te werken met Maxihost in Latijns-Amerika, een regio met een groeiende vraag naar nodes.

Guilherme Soubihe Alberto, CEO van Maxihost, voegde toe:

We begrijpen de behoefte aan een web3-infrastructuur om te voldoen aan de vereisten van opkomende netwerken en knooppuntoperators en we zijn verheugd om de blockchain ruimte te betreden en Ankr te ondersteunen door een infrastructuur aan te passen voor deze unieke markt, met behulp van krachtige servers en specifieke en uitbreidbare opslag om te beheren de groeiende hoeveelheid data die op de blockchain wordt gegenereerd.

Bare-metal servers lanceren in februari in Zuid-Amerika

Maxihost levert meer dan 100 servers aan Ankr op 13 locaties over de hele wereld. In februari 2022 openen twee locaties – in Buenos Aires en Bogotá – om de regionale prestaties van Ankr te helpen verbeteren.

Maxihost maakt gebruik van zeer schaalbare AMD servers van topkwaliteit om exponentiële blockchain groei mogelijk te maken. Hun bare metal is ketenagnostisch, waardoor Ankr volledige RPC knooppunten kan ondersteunen op elke blockchain die het ondersteunt, inclusief Ethereum, Fantom (FTM/USD), Solana (SOL/USD) en meer.

La notizia Ankr en Maxihost werken samen aan verdere groei van Web3 era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*