Crypto-Prijzen.nl

Analyse: Litecoin vormt een bullish handelspatroon

Analyse: Litecoin vormt een bullish handelspatroon

De vooruitzichten op korte termijn van Litecoin (LTC/USD) lijken gunstig, aangezien de handelspatronen van de altcoin wijzen op een bullish trend. Deze voorspellingen worden ondersteund door bullish cross-over op de Directional Movement Index (DMI), een RSI in noordelijke richting en groei in 24-uurs handelsvolumes.

Bearishness als Litecoin niet boven de bovenste trendlijn sluit

Om een bullish resultaat te elimineren, moeten verkopers zich richten op een slot van minder dan $ 166 en een uitbraak in de tegenovergestelde richting uitlokken. Sinds 4 oktober wordt de altcoin gekenmerkt door een reeks hogere dieptepunten en stabiele hoogtepunten, rond de $ 180 op het moment van publicatie. Op basis hiervan werd een oplopende driehoeksopstelling in kaart gebracht. Naarmate de munt de bovenste trendlijn aanpakt en de druk om drops te verkopen, wordt het patroon een voorwaarde voor een opwaartse doorbraak.

LTC verondersteld te herstellen van voortschrijdend gemiddelde lijn

Er werd aangenomen dat Litecoin zou herstellen en opnieuw zou pieken rond $ 187. Als het boven dit niveau sluit, kunnen stieren doorgaan naar de volgende Fibonacci niveaus van 61,8% en 78,6%. Als bulls de handelsvolumes van 24 uur kunnen verhogen, kan Litecoin een volledige uitbreiding boven $ 210 opzetten.

Nieuwe dieptepunten van rond $170 kunnen worden verwacht als de altcoin onder het niveau sluit waar $176 steun en samenvloeiing van de 50-EMA samenkomen. Als bears de prijs onder $ 166,24 laten dalen, verliest het zijn bullish these. De markt zou ondersteuningsniveaus van $ 157 en $ 153 zien na een uitsplitsing van het patroon.

Afbraak is niet aan de orde

Volgens de DMI en RSI lijken zorgen over een storing onterecht. LTC handelde nog steeds boven de middellijn, ondanks de lichte daling die door RSI werd opgemerkt. Alle dreigende bearish posities zullen worden ontmoedigd door de bullish crossover van de DMI. Tegelijkertijd is een vroege uitbraak ook niet waarschijnlijk.

Nieuwe dieptepunten rond $176 verwacht

Voordat Litecoin zich herstelt om de bovenste trendlijn te bereiken, kan een nieuwer dieptepunt rond $ 176 worden verwacht. Beleggers die bereid zijn de stijgende driehoek te verlengen, zullen dit de perfecte koop vinden. Ze kunnen stopverliezen net onder $ 170 instellen. Mocht er een uitbraak plaatsvinden, dan kunnen ze hun posities sluiten op de Fibonacci Extension niveaus 61,8% of 78,6% na de handelsvolumes van de afgelopen 24 uur te hebben onderzocht.

The post Analyse: Litecoin vormt een bullish handelspatroon appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*