Crypto-Prijzen.nl

AmplifyX lanceert eerste pop-up NFT muziekgalerij op Tezos

AmplifyX lanceert eerste pop-up NFT muziekgalerij op Tezos

In samenwerking met de Nicole Tamer Art Gallery heeft AmplifyX vandaag de eerste pop-up NFT muziekgalerij in de geschiedenis gelanceerd, vernam Invezz uit een persbericht. Het zal Detroit gebaseerde artiesten bevatten. AmplifyX is een NFT muziekmarktplaats gebouwd op de Tezos (XTZ/USD) blockchain. Samen met de Nicole Tamer Art Gallery lanceren ze Detroit Culture Club.

AmplifyX bouwt een digitale toolkit voor makers om werk te financieren en te gelde te maken

AmplifyX is opgericht door muziekfans in verschillende industrieën en heeft tot doel een betere wereld voor makers te bouwen. Door gebruik te maken van de kracht van NFT’s, stellen ze hen in staat om hun werk in Web 3.0 te financieren en te gelde te maken. AmplifyX CEO Adam Cowherd zei:

De afgelopen maanden hebben de meeste mensen veel over NFT’s gehoord, maar slechts weinig mensen bezitten ze. Bij AmplifyX proberen we daar verandering in te brengen. Een van onze doelen is om het kopen van een NFT net zo gemakkelijk te maken als het online kopen van een T-shirt.

Detroit Culture Club pop-up NFT muziekgalerij bevindt zich in het David Whitney gebouw in het centrum van Detroit. Het is geopend op woensdag 29 september van 18:00 uur tot 21:00 uur EDT en biedt Rocky Badd, Jay Vinchi, Tiny Jag, Kid Vishis en andere artiesten. Bezoekers kunnen NFT’s kopen met een creditcard. Ze zullen genieten van een avond met livemuziek, kunst, wijn en meer en ontvangen een gratis NFT om dit historische moment te herdenken.

Tezos is een van de meest milieuvriendelijke, duurzame blockchains

Met een originele Proof of Stake Layer 1 is Tezos een van de meest milieuvriendelijke, duurzame blockchains die er zijn. Ontwikkelaars kunnen met gemak krachtige gedecentraliseerde producten en applicaties bouwen. Merken en projecten zoals OneOf, Ubisoft, Interpop, Red Bull Racing Honda, McLaren Racing en meer worden ontwikkeld op de Tezos blockchain.

Achtste Tezos upgrade binnenkort beschikbaar

Zonder afhankelijk te zijn van hard forks, stellen netwerkdeelnemers altijd verbeteringen voor, stemmen ze erover en nemen ze over. De achtste upgrade van Tezos komt eraan. Eerdere upgrades hebben de tokennormen verbeterd, de gaskosten met 70% verlaagd en de transactiesnelheid verhoogd. Dit is een van de snelst groeiende blockchain-ecosystemen met meer dan 4,8 miljoen contractoproepen vanaf september.

The post AmplifyX lanceert eerste pop-up NFT muziekgalerij op Tezos appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*