Crypto-Prijzen.nl

AMP probeert ondanks marktbears een rally te starten

AMP probeert ondanks marktbears een rally te starten

In de afgelopen 24 uur is de volatiliteit op de cryptocurrency markt sterk gestegen. Toen de markt het weekend inging, kwamen er wat beren op gang, waarbij BTC licht daalde tot $ 42K en Ether daalde tot onder $ 3.000.

Ondanks deze prestatie heeft AMP/USD een sterke prestatie neergezet. Het token wordt nog steeds verhandeld in de groene zone, met een winst van ongeveer 5,8% in de afgelopen 24 uur. Op het moment van schrijven handelde AMP op $ 0,032.

AMP breekt los van de markttrend

Het AMP token heeft de neiging om los te komen van marktvolatiliteit. Vorig jaar in juni, toen de rest van de cryptocurrency een bearish trend vertoonde, steeg AMP en bereikte een recordhoogte van $ 0,12. Momenteel ligt het token 74,4% onder deze recordhoogte.

Momenteel voeden kortetermijnkopers de prijsrally van AMP. Deze kopers zijn massaal op de markt gekomen om winst te boeken uit de kortetermijnprijsbewegingen van verschillende cryptocurrencies op de markt. De volatiliteit is de afgelopen 24 uur toegenomen, met prijzen van AMP tussen $ 0,030 en $ 0,034.

Met de huidige prijsstijging zou AMP de weerstand opnieuw op $ 0,034 kunnen testen. Als kopers de steun opnieuw kunnen verzamelen, zal de munt voorbij $ 0,0038 breken en proberen een maandelijks hoogtepunt te bereiken op $ 0,040.

Zoals eerder vermeld, is de bredere marktondersteuning zwak en zou AMP kunnen toegeven aan de bearish druk. Dit duwt het naar het ondersteuningsniveau van $ 0,030. als hier kooporders worden geplaatst, kan AMP zich herstellen.

Bullish ontwikkelingen op Flexa

AMP is de native token voor het Flexa netwerk. Flexa heeft een groeiende acceptatie gezien. Het Flexa netwerk werkt samen met enkele innovatieve blockchain projecten vanwege de hoge transactiesnelheden. Vorig jaar werkte Flexa samen met enkele van de grootste banken in El Salvador om Bitcoin diensten te faciliteren. Het heeft ook een niche gevonden in de entertainmentsector door een partnerschap met Regal.

Naar aanleiding van deze ontwikkelingen werd AMP geclassificeerd als een van de activa die worden overwogen door Grayscale, ’s werelds grootste bedrijf voor digitaal vermogensbeheer. Door deze ontwikkelingen is AMP klaar voor een sterk herstel, althans voor de korte termijn.

La notizia AMP probeert ondanks marktbears een rally te starten era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*