Crypto-Prijzen.nl

AMM MonoX sluit een financieringsronde van $5 miljoen

AMM MonoX sluit een financieringsronde van $5 miljoen

Geautomatiseerde marktmaker MonoX Protocol is van plan om traditionele DeFi te verstoren met geavanceerde, enkelzijdige liquiditeitspools. Het zeer kapitaalefficiënte platform kondigde de voltooiing aan van een financieringsronde van $ 5 miljoen, waardoor token-lanceringen veel betaalbaarder worden dan ze nu zijn. De ronde werd geleid door Krypital Group met deelname van Divergence Ventures, Youbi Capital, Axia8 Ventures, Animoca Brands, GenBlock Capital, 3Commas, Rarestone Capital, LD Capital, OP Crypto en Blockdream.

Ruyi Ren, oprichter en CEO van MonoX, zei:

“Met veel innovatie in de DeFi ruimte is overcollateralisatie een steeds groter probleem geworden. Als de meest kapitaalefficiënte liquiditeitsoplossing zal MonoX meer innovatieve projecten helpen slagen. We zullen de financiering gebruiken om het team te laten groeien, onze gemeenschap verder te ontwikkelen en uit te bouwen in nieuwe bloeiende DeFi ecosystemen zoals Solana (SOL/USD).’

Ontwikkelaars besparen geld door enkele tokens te vermelden om een liquiditeitspaar te bouwen

Traditionele DEX vereist dat ontwikkelaars twee tokens storten om een paar te bouwen. Met MonoX kunnen ze er één opsommen, wat het extra kapitaal bespaart. MonoX groepeert de tokens die zijn gestort met de vCASH stablecoin in een virtueel paar, dat activa in de MonoX pools terugkrijgt. Dit rekent af met kapitaalinefficiënties en verlaagt de kosten omdat uitgebreide transactiepaden worden vermeden.

Maggie Wu, medeoprichter en CEO van Krypital Group, zei:

“Gebaseerd op ons volledige vertrouwen in de toekomst van DeFi, zijn we op zoek geweest naar producten die DeFi kunnen helpen uitbreiden. We zijn van mening dat het MonoX team de toegangsdrempel voor gebruikers kan verlagen en tegelijkertijd meer waarde kan creëren voor het DeFi veld. Daarom hebben we besloten om dit project te investeren en uit te broeden, en ook onze verschillende middelen en ervaring te gebruiken om hen te helpen zich te ontwikkelen.”

De kapitaalefficiënte AMM zorgt voor liquiditeit voor verzekeringen en gaming tokens, synthetische en andere value-backed tokens (VBT’s). U kunt dergelijke activa nu zonder onderpand verhandelen.

MonoX lanceert zijn mainnet op Polygon (MATIC/USD) en Ethereum (ETH/USD) in het derde kwartaal van dit jaar met volledige liquiditeit en swap-functies. Het blockchain-agnostische platform wordt binnenkort ook gelanceerd op Solana.

The post AMM MonoX sluit een financieringsronde van $5 miljoen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*