Crypto-Prijzen.nl

Amazon prijsvoorspelling voor Q3 nu het crypto betalingen op de planning zet

Amazon prijsvoorspelling voor Q3 nu het crypto betalingen op de planning zet

Amazon.com Inc. (NASDAQ:AMZN) aandelen stegen maandagochtend met 1%, te midden van berichten dat het bedrijf Bitcoin betalingen en een lancering van een crypto token op de planning zet. De gigantische online retailer zou een snelgroeiende markt kunnen aanboren door cryptocurrencies te omarmen.

City AM citeert een inside-bron die zegt:

Dit gaat niet alleen door de bewegingen om cryptocurrency betalingsoplossingen [in de toekomst] op te zetten – dit is een volledig, goed besproken, integraal onderdeel van het toekomstige mechanisme van hoe Amazon zal werken.

Volgens het rapport komt het plan van de top, Jeff Bezos zelf.

De prijs van Bitcoin (BTC/USD) steeg de afgelopen vijf dagen met meer dan 18% om boven $39.000 te handelen. Het trok maandagochtend iets terug voordat het weer steeg naar $ 39.100 op het moment van schrijven.

Moet u in het derde kwartaal van 2021 beleggen in Amazon aandelen?

Hoewel de prijs van Amazon dit jaar een nieuw record bereikte, worden aandelen nog steeds verhandeld tegen een koers-winstverhouding van ongeveer 50, wat wijst op een redelijke waardering voor een snelgroeiend aandeel. Analisten verwachten dat de winst per aandeel van AMZN dit jaar met ongeveer 82% zal groeien, en volgend jaar met 29,50%.

De gemiddelde jaarlijkse WPA groei van het bedrijf van ongeveer 37,93 voor de komende vijf jaar is aantrekkelijk voor groei-investeerders. Bovendien zou de uitbreiding naar crypto het een nieuwe dimensie kunnen geven om de inkomsten en inkomsten te verhogen, waardoor het een van de beste aandelen is om nu te kopen.

Bron: TradingView

Technisch overzicht: zou u AMZN aandelen moeten kopen in augustus 2021?

Technisch gezien lijken Amazon.com aandelen na de rapporten van maandag dichter bij de hoogtepunten van dit jaar te zijn gestegen.

De winsten van vandaag verlengen de bull run van vorige week en de aandelenkoers is nu dichter bij de overboughtvoorwaarden van de 14-daagse RSI gekomen.

Daarom kunnen beleggers streven naar uitgebreide winsten van ongeveer $ 3.757. Degenen die echter graag een terugval willen voordat ze kopen, zullen zich richten op kansen op de ondersteuningsniveaus, $ 3.641 en $ 3.559.

Kortom: de katalysator om nu Amazon aandelen te kopen

Samenvattend, hoewel AMZN aandelen in de buurt van historische hoogtepunten worden verhandeld, kunnen de rapporten van maandag over het lanceren van een crypto token en het accepteren van Bitcoin betalingen een katalysator zijn om de huidige bull-run voort te zetten.

Daarom trekt de aandelenkoers mogelijk niet terug naar de gewenste ondersteuningsniveaus. In plaats daarvan zou het kunnen stijgen om de hoogtepunten van dit jaar opnieuw te testen voordat een nieuw historisch hoogtepunt wordt bereikt.

The post Amazon prijsvoorspelling voor Q3 nu het crypto betalingen op de planning zet appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*