Crypto-Prijzen.nl

Alpha Finance Lab verandert in Alpha Venture DAO

Alpha Finance Lab verandert in Alpha Venture DAO

Alpha Finance Lab heeft vandaag een nieuwe naam gegeven en een gedecentraliseerd fonds voor autonome organisaties (DAO) gelanceerd om de groei van Web3 te helpen versnellen.

De Alpha Venture DAO zal “een DAO voor bouwers” zijn en zal een gedecentraliseerd durfkapitaalfonds aanbieden dat wordt beheerd door de gemeenschap, zei Alpha Finance in een persbericht.

De modus van de DAO, volgens de in Bangkok gevestigde DeFi studio, biedt zijn gemeenschapsleden een platform om bij te dragen aan projecten en in ruil daarvoor de kans te krijgen om hoogwaardige ondernemingen te bezitten voordat ze worden gelanceerd. Het is als een ‘stoel op de eerste rij’ voor diegenen die de mogelijkheden in Web3 willen verkennen.

Maar specifiek brengt de onderneming Web3 bouwers, operators en een gemeenschap van gebruikers samen die delen in de visie om de ontwikkeling van Web3 te bevorderen via geavanceerde projecten.

Volgens Alpha Finance CEO en Alpha Venture DAO oprichter Tascha Punyaneramidtee, “staat de Web3 industrie nog in de kinderschoenen”, en zal als zodanig profiteren van een “agile” benadering om waarde voor gebruikers te creëren.

“Daarom beperken we ons niet tot het bouwen van in-house producten, maar zijn we ook begonnen met het incuberen van externe projecten om uit te groeien tot een multi-chain dApp ecosysteem. Daarom zal het ALPHA token een proxy zijn voor Web3 innovatie.”

Meer dan 50 marktleiders en influencers

Om te helpen bij de innovatie, zal Alpha Venture DAO gebruikmaken van ondersteuning en mentorschap van Terraform Labs en Alpha Network. Projecten zullen profiteren van het advies en de ondersteuning van meer dan 50 opinieleiders, investeerders en influencers uit de sector.

Onder degenen die geïncubeerde projecten zullen investeren en deskundig advies zullen geven, zijn AVA Labs, de Spartan Group, AlphaLab Capital, Multicoin Capital, SCB10X, Jason Choi en Darryl Wang.

Projectoprichters zullen ook hulp krijgen van marktleiders op cryptobeurzen Coinbase en Bitmex, evenals van onder andere Crypto.com Capital, Band Protocol en Acala Network. Enkele van de projecten die momenteel onder de DAO zijn geïncubeerd, zijn Beta Finance, pStake en GuildFi.

Het bericht Alpha Finance Lab verandert in Alpha Venture DAO verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*