Crypto-Prijzen.nl

Algorand sponsort FIFA World Cup, moet jij ALGO kopen?

Algorand sponsort FIFA World Cup, moet jij ALGO kopen?

Algorand ALGO/USD is een blockchain-platform dat speciaal is ontworpen om te functioneren als een belangrijke betalingsverwerker, met een eigen cryptocurrency-token.

ALGO is de native cryptocurrency-token van Algorand. Algorand maakt als blockchain gebruik van het pure proof-of-stake (PPoS) protocol dat is gebouwd op de Byzantine consensus.

De belangrijkste aantrekkingskracht van deze blockchain en valuta is echter het feit dat het de eerste Amerikaanse blockchain-sponsor van de FIFA World Cup is.

Sponsoring van de FIFA World Cup als katalysator voor groei

Dankzij een officiële aankondiging door FIFA op 2 mei 2022, werd Algorand de officiële blockchain van FIFA. Die de wereldwijde voetbalgemeenschap zal voorzien van geavanceerde en duurzame technologie.

De samenwerking werd aangekondigd door FIFA-voorzitter Gianni Infantino en de oprichter van Algorand, Silvio Micali, in Los Angeles, VS.

Deze overeenkomst betekent in feite dat Algorand het officiële blockchain-platform voor FIFA zal zijn, dat de door blockchain gesponsorde wallet-oplossing zal bieden.

Door deze overeenkomst wordt Algorand een regionale supporter van de FIFA World Cup Qatar 2022 in Noord-Amerika en Europa. Evenals de officiële sponsor van de FIFA Women’s World Cup Australia en Nieuw-Zeeland van 2023.

De blockchain zal FIFA helpen bij de ontwikkeling van zijn “strategie voor digitale activa”, waarbij de aankondiging diepgaand ingaat op blockchain-technologie in de specifieke context van non-fungible tokens (NFT’s).

Als zodanig is het zeer waarschijnlijk dat deze samenwerking kan helpen bij het ontwikkelen van een eigen NFT-collectie door FIFA. Dit is niet de eerste keer dat Algorand als blockchain zijn partnerschappen verspreidt. Want op 26 april hebben we besproken hoe de Algorand Foundation het Flare Network SupaGrant vroeg om een Bitcoin-bridge te ontwikkelen.

Moet je Algorand (ALGO) kopen?

Op 3 mei 2022 had Algorand (ALGO) een waarde van $ 0,7155.

Om ons een beter beeld te geven van wat voor waarde dit is voor de ALGO-cryptocurrency, gaan we in op het hoogste punt ooit. Evenals de prestaties die de token de afgelopen maand liet zien.

De hoogste waarde ooit van de crypto Algorand (ALGO) was op 20 juni 2019. Toen deze een waarde van $3,56 bereikte. Dit betekent dat de token $ 2,8445 hoger in waarde was op zijn ATH, of met 397%.

Wanneer we de prestaties van de token in de afgelopen maand bekijken, had Algorand (ALGO) zijn hoogste waarde op 2 april op $ 0,9686.

Het laagste punt van waarde was echter op 30 april, toen de token daalde tot een waarde van $ 0,604. Hier zien we een waardedaling van $0,3646 of 37%.

Op 3 mei 2022 steeg de token in waarde tot $ 0,7155 en zal waarschijnlijk blijven groeien. Op basis van dit alles kan Algorand (ALGO) eind mei een waarde van $ 1 bereiken, waardoor het een waardevolle token is om te kopen.

Het bericht Algorand sponsort FIFA World Cup, moet jij ALGO kopen? verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*