Crypto-Prijzen.nl

Algorand sluit een sponsorovereenkomst met Drone Racing League

Algorand sluit een sponsorovereenkomst met Drone Racing League

Drone Racing League (DRL), een professionele drone-racecompetitie gevestigd in New York, heeft een sponsorovereenkomst gesloten met cryptoplatform Algorand. Eerder vandaag maakte een rapport dit nieuws bekend en merkte op dat deze samenwerking een vijfjarige deal omvat ter waarde van $ 100 miljoen (£ 71,92 miljoen). Naar verluidt heeft Excel Sports Management deze deal onderhandeld met Algorand.

Volgens het rapport omvat DRL concurrenten die aangepaste quadcopters besturen door neonverlichte banen met snelheden tot 190 kilometer per uur om kans te maken op prijzengeld. Spelers bekijken de quadcopters in first-person met een VR-achtige bril. De competitie werd gelanceerd in 2017 en is momenteel $ 200 miljoen ($ 143,84 miljoen) waard.

Als onderdeel van de overeenkomst heeft DRL naar verluidt de branding van Algorand rond de opstelling van het stadion toegevoegd. Daarnaast heeft Algorand ook titelrechten gekregen voor het DRL Wereldkampioenschap, dat later deze maand van start gaat.

Verschillende facetten van de blockchain aanboren

In een reactie op deze samenwerking zei de president van DRL, Rachel Jacobson:

We zijn constant bezig met het innoveren van onze meeslepende, supersnelle dronerace competitie met nieuwe baanbrekende technologie. Blockchain is een schot in de roos voor droneracen, en we zijn verheugd om de blockchain gemeenschap in onze sport te verwelkomen en ons bij onze tientallen miljoenen jonge, door technologie geobsedeerde ‘tech-setter’ fans te voegen.

Volgens de publicatie wil DRL het blockchain-netwerk van Algorand gebruiken voor meerdere toepassingen, waaronder ticketing en het maken van niet-fungible tokens (NFT’s). Volgens Jacobson probeert de organisatie tokens te creëren die fans een kans bieden om bij te dragen aan de evolutie van de competitie. Dit omvat deelname aan het besluitvormingsproces om de manier waarop spelers de sport spelen te verbeteren en om nieuwe ervaringen in de arena te introduceren.

Dit nieuws komt terwijl Algorand (ALGO/USD), het oorspronkelijke token van het Algorand netwerk, probeert de enorme winsten vast te houden die het de afgelopen week zijn prijs zagen verdubbelen. Volgens gegevens van CoinMarketCap begon ALGO deze maand te handelen op $ 1,12 (£ 0,81). De munt begon geleidelijk te stijgen voordat hij zijn prijs verdubbelde op 9 september en gisteren werd verhandeld tot $ 2,54 (£ 1,83).

Dit bullish momentum lijkt echter te vervagen, waarbij ALGO van eigenaar verandert voor $ 2,10 (£ 1,51) na een duik van 2,20% in 24 uur. De munt is momenteel 35,82% gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit in 2019 van $ 3,28. Hoewel de munt niet heeft gereageerd op het nieuws van de samenwerking, kan het gebruik van het Algorand netwerk door DRL een nieuwe bull run veroorzaken.

The post Algorand sluit een sponsorovereenkomst met Drone Racing League appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*