Crypto-Prijzen.nl

Algorand prijsanalyse: is dit nu een goed moment te kopen?

Algorand prijsanalyse: is dit nu een goed moment te kopen?

Algorand ALGO/USD is sinds begin augustus gestegen van $ 0,84 naar $ 1,20 en de huidige prijs staat rond $ 1,05. Algorand heeft dit jaar een enorme groei doorgemaakt in zijn gebruikersactiviteit en er zijn momenteel meer dan 11 miljoen gebruikers in meer dan 500 projecten die voortbouwen op Algorand.

Fundamentele analyse: Algorand heeft meer dan 11 miljoen gebruikers in meer dan 500 projecten

Algorand is een proof-of-stake (PoS) blockchain gemaakt door computerwetenschapper Silvio Micali en officieel gelanceerd in 2019. Algorand kan duizenden transacties per seconde uitvoeren en hierdoor versnelt het de convergentie tussen gedecentraliseerde en traditionele financiën door de eenvoudige creatie van financiële producten van de volgende generatie. U kunt tokens, NFT’s, stablecoins, effecten, valuta’s maken en om met deze blockchain te communiceren, moet u Algorand tokens gebruiken met het symbool ALGO.

Algorand is veiliger dan de gedistribueerde grootboeken van de eerste generatie, en het stelt ontwikkelaars ook in staat om nieuwe applicaties op zijn platform te creëren via een transparant systeem. Algorand heeft dit jaar een enorme groei doorgemaakt in zijn gebruikersactiviteit en heeft meer dan 20.000 downloads van zijn ontwikkelaarstools gehad.

“Een van de dingen die we graag zien, is de acceptatie in het ecosysteem, mensen die de technologie gebruiken, projecten die bovenop Algorand bouwen en het ondersteunen. Tegenwoordig zijn er iets meer dan 11 miljoen gebruikers in meer dan 500 projecten die bouwen bovenop Algorand, die gemiddeld zo’n 750.000 transacties per dag genereert, en dat doorkruist veel verschillende gebieden”, zegt Steve Kokinos, CEO van Algorand.

Nieuwe projecten en DeFi-applicaties beginnen te interageren met meer traditionele bedrijven die in de keten komen, maar de belangrijkste vraag onder investeerders is of de ALGO ondergewaardeerd is tegen de huidige prijs en zal deze in september 2021 stijgen? ALGO zou opnieuw kunnen stijgen op niveaus boven $ 1,5 of zelfs $ 2; toch, als de prijs van Bitcoin onder de $ 45.000 ondersteuning daalt, zal dat een negatieve invloed hebben op de prijs van deze cryptocurrency.

Technische analyse: Algorand (ALGO) handelt momenteel rond het niveau van $1.050

Bron: tradingview.com

Algorand (ALGO) handelt momenteel rond het niveau van $ 1,05, en het zou een sterk koopsignaal zijn als de prijs boven de weerstand van $ 1,30 stijgt. Het volgende koersdoel zou rond de $1,50 of zelfs hoger kunnen liggen; toch, als de prijs onder $ 0,90 daalt, hebben we de open weg naar $ 0,80.

Samenvatting

Algorand heeft dit jaar een enorme groei doorgemaakt in zijn gebruikersactiviteit en er zijn momenteel meer dan 11 miljoen gebruikers in meer dan 500 projecten die voortbouwen op Algorand. Algorand (ALGO) handelt momenteel rond het niveau van $ 1,05, en als de prijs boven de weerstand van $ 1,30 springt, hebben we de open weg naar de volgende weerstand die op $ 1,50 staat.

The post Algorand prijsanalyse: is dit nu een goed moment te kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*