Crypto-Prijzen.nl

Algorand lanceert een stimuleringsprogramma van $20 miljoen

Algorand lanceert een stimuleringsprogramma van $20 miljoen

Algorand (ALGO/USD) heeft een fonds van $ 20 miljoen vrijgegeven om de groei van zijn ecosysteem te stimuleren. Een deel van het geld zal worden gebruikt om de compatibiliteit van het netwerk met de Ethereum (ETH/USD) blockchain te vergroten, terwijl de rest zal worden gebruikt om de robuustheid van het netwerk te vergroten.

Algorand stelt een incentive van $20 miljoen in

De CEO van de Algorand Foundation, Staci Warden, maakte deze aankondiging op de ETHdenver conferentie. $ 10 miljoen zou worden gegeven als subsidies aan ontwikkelaars van de stichting die oplossingen kunnen bieden voor compatibiliteit met de Ethereum Virtual Machine (EVM).

Met EVM compatibiliteit kunnen projecten die zijn gebouwd op de Ethereum blockchain en andere blockchains die compatibel zijn met Ethereum op Algorand draaien. Deze stimulans zal ook meer ontwikkelaars lokken om met Algorand samen te werken. “We zetten ons in voor een wereld met meerdere ketens. We zijn geïnspireerd door de diepte van talent en activiteit in het Ethereum netwerk”, aldus Warden.

De andere $ 10 miljoen zal worden besteed aan het vergroten van de robuustheid van de Algorand blockchain. Dit wordt bereikt door het bouwen van ontwikkelaarstools, waardoor het voor ontwikkelaars gemakkelijk wordt om hun applicaties op Algorand te bouwen. Enkele van de ontwikkelaarstools die via dit fonds kunnen worden gemaakt, zijn compilers en debuggers.

De twee fondsen zullen naar verwachting meer projecten naar Algorand brengen. Het zal Algorand ook in staat stellen om gebruik te maken van de robuustheid van het Ethereum ecosysteem. Door het voor ontwikkelaars gemakkelijk te maken om projecten op Algorand te maken, wordt verwacht dat het netwerk een groeiende acceptatie zal zien.

Het concurrentievermogen van Algorand in de blockchain ruimte

Algorand kan tot 10.000 transacties per seconde uitvoeren en de transactiekosten zijn over het algemeen laag. Algorand kwam naar voren als een concurrerende blockchain toen gebruikers begonnen te klagen over de hoge gastarieven op Ethereum.

Warden heeft onthuld dat Algorand werkt aan een ‘state proof’ technologie om te dienen als een functie van de waarheid. Met deze functie kunnen transacties worden afgehandeld met behulp van slimme contracten in plaats van een consensusbrug.

“Op middellange termijn is ons doel om de Layer 1 te zijn die financiële inclusie mogelijk maakt. We geloven in een wereld met meerdere ketens, maar als er maar één nederzettingsketen is, zal het zeker Algorand zijn,” voegde Warden eraan toe. Algorand is aanzienlijk gegroeid en behoort nu tot de top 30 blockchains volgens marktkapitalisatie.

La notizia Algorand lanceert een stimuleringsprogramma van $20 miljoen era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*