Crypto-Prijzen.nl

Algorand Foundation geeft Flare Network een SupaGrant om Bitcoin bridge te ontwikkelen

Algorand Foundation geeft Flare Network een SupaGrant om Bitcoin bridge te ontwikkelen

De Algorand Foundation heeft Flare toegezegd om aan de Algorand Foundation Bridges SupaGrant te werken, volgens een persbericht dat dinsdag werd vrijgegeven. Flare is een Layer 1 blockchain netwerk, dat zich richt op interoperabiliteit tussen blockchains,

Flare streeft er dus naar om “alles te verbinden” via een reeks oplossingen die zijn afgestemd op interoperabiliteit tussen chains. Ze zullen het geld gebruiken om een Bitcoin bridge te ontwikkelen. De verhuizing zal Flare helpen om de groei van het Algorand-ecosysteem te stimuleren.

Sean Rowan, de CTO en mede-oprichter van Flare, zei dat de bridge “veilige, gedecentraliseerde interoperabiliteit zal bieden.

We hebben enorm veel respect voor het Algorand team en zijn verheugd om een veilige en betrouwbare bridge te ontwikkelen voor het Algorand ecosysteem. Het simpele feit is dat bestaande benaderingen van bridging keer op keer onbevredigend zijn gebleken. De nieuwe aanpak van Flare is een heel andere manier, vanaf de grond opgebouwd in plaats van te zijn gebaseerd op bestaande bridging technologiën – en zal een doorbraak betekenen in veilige, gedecentraliseerde interoperabiliteit tussen alle chains.”

Betrouwbare interoperabiliteit tussen ALGO en BTC

De bridge zal zorgen voor “veilige, betrouwbare interoperabiliteit” tussen de Algorand (ALGO) token en Bitcoin (BTC). Andere niet-smart contracttokens die van de bridge kunnen profiteren, zijn Dogecoin (DOGE), Litecoin (LTC), XRP (XRP) en Stellar (XLM).

Daniel Oon, hoofd van DeFi en de Algorand Foundation, reageerde op de mogelijkheid dat de samenwerking met Flare helpt bij het openen van de DeFi-infrastructuur op Bitcoin:

We zijn verheugd om samen te werken met Flare en hen welkom te heten in het Algorand ecosysteem. Ons subsidiepartnerschap met Flare zal een belangrijke DeFi infrastructuur ontwikkelen met een bridge naar Bitcoin, wat kansen biedt voor verdere samenwerking en innovatie. We kijken uit naar onze samenwerking die waarde toevoegt aan onze respectieve gemeenschappen .”

De Layer 1 blockchain van Flare Network is ontworpen om blockchains te helpen om verbinding te maken, met compatibiliteit met de Ethereum Virtual Machine als onderdeel van zijn doel om platforms voor Web3 te schalen.

Het bericht Algorand Foundation geeft Flare Network een SupaGrant om Bitcoin bridge te ontwikkelen verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*