Crypto-Prijzen.nl

Algorand (ALGO) overwint bears en stijgt met 18%

Algorand (ALGO) overwint bears en stijgt met 18%

Algorand (ALGO/USD) heeft veel aandacht getrokken in de cryptografieken vanwege zijn opmerkelijke winsten. De winsten zijn geboekt ondanks verkoopdruk in de bredere markt. Bitcoin (BTC/USD) daalde onlangs tot $ 46K, wat een recessie in de markt veroorzaakte.

ALGO heeft echter opnieuw een opleving gemaakt met winsten met dubbele cijfers in plaats van verder te dalen. De koopdruk die deze winsten voedt, komt ondanks analisten die opmerken dat het token het overboughtgebied is binnengegaan.

ALGO bulls zijn nog steeds sterk

De prijsbeweging voor het ALGO token is de afgelopen dagen bullish geweest. Degenen die het token in handen hebben, hebben ondanks de recessie op de bredere markt aanzienlijke winsten geboekt.

Afgaande op de prijsactie, zou het token in de toekomst kunnen worden voorbereid op extra winst. Daarom kunnen kortetermijnhandelaren grote kansen krijgen om winst te maken. De stieren zullen op dit moment worden gevoed door zowel kopersondersteuning als marktondersteuning.

Op het moment van schrijven handelde dit token op $ 1,70. Dit is een aanzienlijke winst, aangezien de token vóór de 24-uurs bullish run op ongeveer $ 1,41 handelde. Aangezien de markt tekenen vertoont van een licht herstel van de dips die woensdag plaatsvonden, zou de opwaartse trend van ALGO nog kunnen vorderen.

ALGO op het overboughtgebied

Aan de andere kant is er nog steeds een kans dat het fiche nog een keer omdraait en naar het zuiden gaat. Hoewel het tijdens de opwaartse trend voorbij grote weerstandsniveaus is gegaan, lonken de lagere ondersteuningsniveaus ook vanwege de bearish trend in de bredere markt.

Aan de andere kant kan het bearish momentum van het token ook afkomstig zijn van de Relatieve Sterkte Index, wat aantoont dat ALGO zich in het overboughtgebied zou kunnen bevinden. De RSI laat zien dat dit token in de richting van een grote neerwaartse trend kan gaan die waarschijnlijk de meeste winsten van de afgelopen 24 uur teniet zal doen.

In het geval van dips zal het niveau van $ 1,70 niet standhouden, terwijl de lagere ondersteuning $ 1,50 zal bedragen. Als deze ook niet standhoudt in het geval van verhoogde verkoopdruk, zou deze verder kunnen dalen richting $ 1, maar dit niveau zou hoogstwaarschijnlijk tot dip-buy kunnen leiden.

The post Algorand (ALGO) overwint bears en stijgt met 18% appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*