Crypto-Prijzen.nl

ALGO stijgt met 21% nadat Algorand samenwerking met FIFA aankondigt

ALGO stijgt met 21% nadat Algorand samenwerking met FIFA aankondigt

Terwijl we op weg zijn naar FIFA World Cup 2022 in Qatar, heeft FIFA, ’s werelds voetbalbestuursorgaan, gewerkt aan het aangaan van sterke partnerschappen met belangrijke partners in de blockchain-wereld. Daartoe heeft de FIFA een technische sponsorovereenkomst getekend met Algorand, een blockchain-platform.

Volgens de deal zal Algorand een officiële door blockchain ondersteunde portemonnee-oplossing aanbieden, waarbij Algorand de regionale supporter van de FIFA World Cup Qatar 2022™ zal zijn in Noord-Amerika en Europa.

Tijdens de aankondiging zei de voorzitter van FIFA, Gianni Infantino:

“We zijn verheugd om deze samenwerking met Algorand aan te kondigen. De samenwerking is een duidelijke indicatie van FIFA’s toewijding om voortdurend op zoek te gaan naar innovatieve kanalen voor duurzame omzetgroei voor verdere herinvestering terug in voetbal, waardoor transparantie wordt gegarandeerd voor onze belanghebbenden en wereldwijde voetbalfans – een belangrijk element van onze visie om voetbal echt mondiaal te maken. Ik kijk uit naar een lange en vruchtbare samenwerking met Algorand.”

Algorand helpt FIFA bij het ontwikkelen van een strategie voor digitale activa

Blockchain-technologie blijft aan populariteit winnen vanwege het vermogen om meerdere digitale activa te hosten. Algorand zal FIFA helpen bij het ontwikkelen van zijn strategie voor digitale activa, terwijl FIFA sponsoringsmiddelen zal bieden, zoals promotiemogelijkheden, advertenties en media-aandacht.

Op dit moment host Algorand blockchain meer dan 2000 gedecentraliseerde financiële (DeFi) applicaties en wereldwijde organisaties. Bovendien helpt Algorand verschillende organisaties in wereldwijde sectoren zoals gaming, kunst, muziek, sport en financiën, terwijl het blijft werken aan de adoptie van digitale mogelijkheden van Web 3 voor inclusiviteit, groei en transparantie.

De oprichter van Algorand, Silvio Micali, liet weten:

“Deze samenwerking met FIFA, de meest wereldwijd erkende en vooraanstaande sportorganisatie, zal het potentieel laten zien dat de Algorand-blockchain heeft om de manier waarop we allemaal het spel van de wereld ervaren te transformeren.”

Op het moment van schrijven handelt ALGO (Algorand native token) op $0,7279, een stijging van 21,18% in de afgelopen 24 uur na de aankondiging.

The post ALGO stijgt met 21% nadat Algorand samenwerking met FIFA aankondigt appeared first on Cryptostart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*