Crypto-Prijzen.nl

ALGO prijsbeweging: kan Algorand boven $1 stijgen?

ALGO prijsbeweging: kan Algorand boven $1 stijgen?

Algorand ALGO/USD is een blockchain platform en cryptocurrency die speciaal is ontworpen om op dezelfde manier te werken als elke betalingsverwerker. Het maakt echter gebruik van een consensusmechanisme dat bekend staat als Pure-Proof-of-Stake.

ALGO is het native cryptocurrency token dat wordt gebruikt om het Algorand platform van stroom te voorzien, dat Algorand beveiligt en de operators van het platform beloont.

Beschikbaarheid van Algorand op Amazon Web Services als katalysator voor groei

Op 19 februari 2022 hebben we besproken hoe Algorand (ALGO) een stimuleringsprogramma van $ 20 miljoen lanceerde om de compatibiliteit met Ethereum te vergroten.

De leverancier van cloudoplossingen, bekend als Guardrails, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van de Algorand blockchain op Amazon Web Services. Deze aankondiging kwam op 21 februari 2022 via een officiële Twitter post.

Dit maakt het voor gebruikers mogelijk om knooppunten veilig te implementeren en te bedienen, en Guardrail zal de broncode naar zijn klanten distribueren en hen op de hoogte houden van de nieuwste MainNet knooppuntversies die te vinden zijn op de Algorand GitHub.

Deze release is gevalideerd door het kernonderzoeksteam van Algorand en is gecertificeerd voor deelname met hoge inzetten.

Dit kan leiden tot een stijging van de waarde van het ALGO token, waar het boven de prijsbarrière van $ 1 kan komen.

Moet u Algorand (ALGO) kopen?

Op 22 februari 2022 had Algorand (ALGO) een waarde van $ 0,7841.

Om echt te zien wat dit waardepunt betekent voor het ALGO token, gaan we naast de prestaties van vorige maand over de hoogste waarde aller tijden heen.

De hoogste waarde aller tijden van Algorand (ALGO) was op 20 juni 2019, toen het token een waarde van $3,56 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token $ 2,7759 hoger in waarde was of met 354%.

Wanneer we de prestaties van de token in de afgelopen maand bekijken, had Algorand (ALGO) zijn hoogste waarde op 4 januari, toen het een waarde van $ 1,8226 bereikte.

Het laagste punt van waarde van het token was daarentegen op 24 januari, toen het daalde tot een waarde van $ 0,8336. Dit betekent een waardedaling van $ 0,989 of met 54%.

Met $ 0,7841 heeft Algorand (ALGO) echter een solide prijs om te kopen, waar het tegen eind april 2022 in waarde kan groeien tot $ 1,2.

Het bericht ALGO prijsbeweging: kan Algorand boven $1 stijgen? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*