Crypto-Prijzen.nl

Alchemy Pay (ACH) ziet een rally na Binance noteringsnieuws

Alchemy Pay (ACH) ziet een rally na Binance noteringsnieuws

De prijs van Alchemy Pay (ACH) stijgt na het nieuws dat ACH op Binance wordt vermeld en de aankondiging dat Alchemy Pay Algorand heeft geïntegreerd om fiat-opritten te stimuleren voor mainstream-vriendelijke onboarding.

Naar aanleiding van deze ontwikkeling heeft Invezz besloten een artikel te schrijven waarin wordt uitgelegd hoe en waar de Alchemy Pay munt kan worden gekocht om beleggers te helpen die zich afvragen hoe ze dit moeten aanpakken.

Lees verder om meer te weten te komen over de Alchemy munt en waar u de munt kunt kopen.

Beste plaatsen om de Alchemy Pay munt online te kopen

Omdat ACH zo’n nieuw bezit is, moet het nog op grote beurzen worden vermeld. Je kunt ACH nog steeds kopen via een DEX (decentralised exchange), wat alleen maar betekent dat er een paar extra stappen zijn. Volg deze stappen om ACH nu te kopen:

1. Schaf ETH bij een gereguleerde uitwisseling of broker aan, zoals eToro ›

We raden eToro aan omdat het één van ‘s werelds toonaangevende handelsplatforms voor meerdere activa is, een alles-in-één uitwisseling en wallet met één van de gunstigste kostentarieven in de branche. Het is tevens beginnersvriendelijk en heeft meer betaalmethoden voor zijn gebruikers beschikbaar dan welke andere beschikbare service dan ook.

2. Stuur je ETH naar een compatibel wallet zoals de Trust Wallet of MetaMask

Je moet jouw wallet aanmaken, je adres noteren en jouw munten daarheen sturen.

3. Verbind je wallet met de Uniswap DEX

Ga naar Uniswap en ‘verbind’ jouw wallet hiermee.

4. Je kunt nu je ETH voor ACH wisselen

Nu jij verbonden bent, kun je jouw geld voor honderden munten inwisselen, waaronder ACH.

Wat is Alchemy Pay?

Alchemy Pay (ACH) is de native token die wordt gebruikt om vergoedingen te betalen binnen het Alchemy Pay platform.

Samengevat, Alchemy Pay is een op blockchain gebaseerd platform dat hybride crypto- en fiat-betalingen mogelijk maakt. Het is gemaakt om de verschillende inefficiënties, zoals menselijke fouten en fraude, op te lossen die worden ervaren met traditionele betalingssystemen.

Alchemy Pay lanceerde ook een DeFi platform op zijn mobiele applicatie, zodat gebruikers kunnen profiteren van DeFi services naast het opslaan van de ACH en het doen van betalingen.

Moet ik vandaag Alchemy Pay kopen?

Als u op zoek bent naar een cryptocurrency die net is begonnen met verhogen na een pullback, dan is Alchemy Pay een goede keuze.

Het kopen van crypto kan echter zeer riskant zijn omdat hun markten erg volatiel zijn; wat betekent dat ze zeer grote prijsklassen ervaren. Voer daarom grondig onderzoek uit voordat u in cryptovaluta investeert.

Alchemy Pay prijsvoorspelling

Analisten Alchemy Pay is net uitgebroken en maakt zich op voor een grote bullrun, vooral na het twee grote nieuws van vandaag.

$ACH social media aandacht

The post Alchemy Pay (ACH) ziet een rally na Binance noteringsnieuws appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*