Crypto-Prijzen.nl

Alchemy integreert Polygon technologie om de ontwikkeling van blockchain te versnellen

Alchemy integreert Polygon technologie om de ontwikkeling van blockchain te versnellen

Alchemy, het krachtigste blockchain ontwikkelingsplatform, waarop meer dan tweederde van Ethereum (ETH/USD) dApps vertrouwt, heeft Polygon geïntegreerd om de ontwikkeling van blockchain producten en diensten te versnellen. Polygon, voorheen MATIC (MATIC/USD), is het eerste gebruiksvriendelijke, goed gestructureerde platform om Ethereum te schalen en infrastructuur te ontwikkelen. Centraal staat de flexibele Polygon SDK, een modulair raamwerk dat helpt bij het creëren en koppelen van Plasma, Validium, Optimistic Rollups en andere beveiligde ketens met duurzaamheid en onafhankelijkheid in het achterhoofd.

De schaaloplossingen van Polygon hebben meer dan 450 dApps en 1,7 miljoen unieke gebruikers

Polygon’s Ethereum Scaling oplossingen worden steeds populairder en wijdverbreid. Ze hebben meer dan 1,7 miljoen unieke gebruikers, 380M+ txns en meer dan 450 dApps die bevredigende gebruikerservaringen creëren in NFT, DeFi en gaming. Polygon is volledig compatibel met EVM en ondersteunt de meeste Ethereum tooling out-of-the-box. Met de integratie zullen ontwikkelaars die de beste dApps op ETH maken, profiteren van Polygon’s goedkope, hoge snelheid en veilige infrastructuur, evenals van Alchemy’s ultramoderne ontwikkelaarstools via de Alchemy ontwikkelaar.

Alchemy zorgt voor $22 miljard aan transacties wereldwijd

Alchemy zorgt voor meer dan $ 22 miljard aan transacties in bijna elk land ter wereld. Uiteindelijk zal de integratie met Polygon leiden tot verbeterde toegang tot Aave (AAVE/USD), Curve (CRV/USD) en andere DeFi blue-chips dankzij verbeterde ontwikkelaars- en gebruikerservaringen. De API documentatie van Polygon geeft een overzicht van de methoden die momenteel worden ondersteund.

Samenwerken met Alchemy

Op hun website beschrijft Alchemy vijf samenwerkingsmogelijkheden voor geïnteresseerden: via hun sociale media, door in de schijnwerpers te staan op hun blog, via de Alchemy Accelerator, door deel te nemen aan het Badge programma en door te worden vermeld in hun nieuwsbrief.

Sociale media en blog

Op sociale media kunnen partners direct loyale gebruikers bereiken en relaties aangaan. Ze kunnen hun blockchain projectverhalen delen op de blog van Alchemy.

Opschaling

Partners kunnen hun groei opschalen met toegang tot een speciaal Web3 ondersteuningskanaal, dat 24 uur per dag beschikbaar is, evenals met opstartkortingen en mentorschap.

Nieuwsbrief en Badge Programma

Gebruikers die op zoek zijn naar de inhoud of producten van Alchemy’s partners, kunnen deze vinden in het gedeelte Projects to Watch van de nieuwsbrief. Door deel te nemen aan het Badge programma winnen ze aan geloofwaardigheid en kunnen ze beloningen ontvangen.

The post Alchemy integreert Polygon technologie om de ontwikkeling van blockchain te versnellen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*