Crypto-Prijzen.nl

Alchemy en ePayments gaan partnerschap aan voor cryptobetalingen in Oceanië

Alchemy en ePayments gaan partnerschap aan voor cryptobetalingen in Oceanië

Alchemy Pay, de aanbieder van fiat-crypto betalingen, en ePayments, een betalingsplatform, hebben een samenwerking aangekondigd om cryptodiensten en -betalingen aan te bieden in Nieuw-Zeeland en Australië, zo vernam Invezz uit een persbericht. ePayments en Alchemy Pay zullen gaan samenwerken, om cryptobetalingen en betalingen met Binance Pay aan verkopers te bieden.

Door de samenwerking kan Alchemy Pay, de NZ- en Australische fiat betaalkanalen van ePayments gebruiken en internationale crypto dienstverleners toegang geven tot gebruikers in deze markten.

Een hybride betaalsysteem

Na de integratie kunnen alle leveranciers die ePayment gebruiken, crypto- en fiattransacties beheren vanuit een backend-portal van Alchemy Pay. Alchemy Pay heeft een hybride betaalsysteem, waarmee leveranciers betalingen in zowel fiat als cryptocurrencies kunnen accepteren. De oplossing maakt het gebruik van crypto voor echte goederen en diensten makkelijker en biedt een mainstream vriendelijke toegang tot cryptodiensten.

Alchemy Pay CEO, John Tan, zei het volgende over de samenwerking:

Deze samenwerking met ePayments stelt ons in staat om de Nieuw-Zeelandse en Australische markten te betreden, waar crypto adoptie uitzonderlijk sterk wordt. Cryptobetalingen zijn de toekomst en we zijn verheugd om samen te werken met verkopers die een grondige kennis hebben van de lokale markten. We zijn ook blij om onze crypto clients open te stellen voor nieuwe gebruikers in nieuwe markten.

ePayments is een betaalbedrijf dat horeca- en luchthavenverkopers bedient in Australië en Nieuw-Zeeland. Het in Nieuw-Zeeland gevestigde bedrijf was de eerste die het megapopulaire WeChat Pay van Azië naar Nieuw-Zeeland bracht. Tot de klanten van ePayments in Nieuw-Zeeland behoren entiteiten zoals THL, de New Zealand Post en TravelPharm.

Leo Liu van ePayments voegde toe:

Alchemy Pay is een leider in de crypto ruimte. Hun netwerk van partners en mogelijkheden voor cryptobetalingen geven onze handelaars de voorhoede op het gebied van moderne digitale betalingen.

Het bericht Alchemy en ePayments gaan partnerschap aan voor cryptobetalingen in Oceanië verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*