Crypto-Prijzen.nl

AI lab Fetch.ai lanceert MOBIX Micromobility Marketplace

AI lab Fetch.ai lanceert MOBIX Micromobility Marketplace

Fetch.ai, een laboratorium voor kunstmatige intelligentie dat een open-access gedecentraliseerd machine learning-netwerk voor slimme infrastructuur ontwikkelt, lanceerde MOBIX Micromobility Marketplace in samenwerking met Datarella, een bedrijf dat industriële blockchain oplossingen levert, zo vernam Invezz uit een persbericht.

De marktplaats helpt bij de verdere technische innovatie van micromobiliteitsgerelateerde diensten voor de toekomst.

Een haalbare oplossing voor transport en milieuproblemen

Bijna 70% van de wereldbevolking, naar verwachting 9,7 miljard in 2050, zal in stedelijke gebieden wonen. Deze enorme groei vraagt om haalbare oplossingen, die Micromobility kan bieden met diensten als e-scooters en fietsen.

MOBIX Microbility zal mensen aanmoedigen om een prominentere rol te spelen om deel uit te maken van deze oplossingen door hen te belonen voor het gebruik van micromobiliteitsdiensten die gericht zijn op het verminderen van vervuiling en stedelijke congestie.

Humayun Sheikh, CEO van Fetch.ai merkte op:

Deze samenwerking sluit aan bij ons langetermijndoel om een volledig autonome, op agenten gebaseerde digitale economie te creëren. De micromobiliteitsindustrie moet meer autonome oplossingen mogelijk maken en dit vereist het bouwen van de infrastructuur om het gemeengoed te maken. Fetch.AI bouwt de implementatie infrastructuur die het groeiende micromobiliteitsecosysteem tot leven zal brengen.

Micromobiliteitsaanbieders verbinden met eindgebruikers

MOBIX Marketplace wil micromobiliteitsinfrastructuur en serviceproviders verbinden met eindgebruikers om de transportuitdaging in grootstedelijke gebieden op te lossen. MOBIX gebruikers kunnen MOBIX Miles verdienen met de gedistribueerde grootboektechnologie van Fetch.ai. Ze kunnen de mijlen omzetten in MOBIX tokens, die kunnen worden verhandeld op cryptocurrency beurzen of kunnen worden gebruikt voor toekomstige reizen.

In wezen worden stadsbewoners gestimuleerd om micromobiliteit te gebruiken, wat bijdraagt aan de groei van de micromobiliteitsindustrie en duurzaamheidsinitiatieven stimuleert.

Michael Reuter, CEO van MOBIX en Datarella, zei:

MOBIX is niet zomaar een op token gebaseerd project – MOBIX is het eerste project dat ooit gebruikmaakt van een combinatie van blockchain technologie, Self-Sovereign Identity SSI en AI om wereldwijd milieuvriendelijk, duurzaam mobiliteitsgedrag te stimuleren. We zijn er trots op dat MOBIX een bijdrage levert aan de wereldwijde klimaatdoelen.

MOBIX lanceert stakedrop

De inzetdrop geeft houders van Fetch’s native token FET toegang tot de eerste batch MOBIX beloningstokens door hun FET uit te zetten op het Fetch.ai mainnet. Het begint in oktober en eindigt in december.

The post AI lab Fetch.ai lanceert MOBIX Micromobility Marketplace appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*