Crypto-Prijzen.nl

Adventure Gold (AGLD) is met 79% gestegen: hier is het te koop

Adventure Gold (AGLD) is met 79% gestegen: hier is het te koop

Adventure Gold (AGLD) munt is de afgelopen 24 uur meer dan 79% gestegen en stijgt nog steeds vanwege een groter handelsvolume.

Het totale volume is de afgelopen 24 uur met 1.944,31% gestegen; iets dat veel aandacht heeft gegeven aan de munt, waardoor het vandaag een van de meest trending munten op Binance is.

Alle indicatoren, inclusief de MACD, laten zien dat als het volume blijft stijgen, de AGLD voorbij $ 1,5 zou kunnen breken richting $ 2,0.

Om investeerders en handelaren die geïnteresseerd zijn in de Adventure Gold (AGLD) munt te helpen, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om Adventure Gold te kopen

Omdat AGLD zo’n nieuw bezit is, moet het nog op grote beurzen worden vermeld. Je kunt AGLD nog steeds kopen via een DEX (decentralised exchange), wat alleen maar betekent dat er een paar extra stappen zijn. Volg deze stappen om AGLD nu te kopen:

1. Schaf ETH bij een gereguleerde uitwisseling of broker aan, zoals eToro ›

We raden eToro aan omdat het één van ‘s werelds toonaangevende handelsplatforms voor meerdere activa is, een alles-in-één uitwisseling en wallet met één van de gunstigste kostentarieven in de branche. Het is tevens beginnersvriendelijk en heeft meer betaalmethoden voor zijn gebruikers beschikbaar dan welke andere beschikbare service dan ook.

2. Stuur je ETH naar een compatibel wallet zoals de Trust Wallet of MetaMask

Je moet jouw wallet aanmaken, je adres noteren en jouw munten daarheen sturen.

3. Verbind je wallet met de Uniswap DEX

Ga naar Uniswap en ‘verbind’ jouw wallet hiermee.

4. Je kunt nu je ETH voor AGLD wisselen

Nu jij verbonden bent, kun je jouw geld voor honderden munten inwisselen, waaronder AGLD.

Wat is Adventure Gold (AGLD)?

Adventure Gold (AGLD) is de native cryptocurrency van het Loot blockchain project.

Samengevat, Loot is een niet-fungible token (NFT) op tekst gebaseerd, gerandomiseerd metaverse spel dat is gemaakt door het Vine Social medianetwerk.

Interessant is dat Loot geen front-end interface, functionaliteit of afbeeldingen heeft; ze zijn opzettelijk weggelaten zodat anderen ze kunnen interpreteren. Het heeft in plaats daarvan meer dan 8.000 op tekst gebaseerde NFT’s van verschillende avontuurlijke versnellingen, zoals de uitrusting van “Holy Greaves of Giants”.

Er zijn verschillende afgeleide projecten gebouwd op basis van Loot.

Met het Adventure Gold token kan elke Loot NFT eigenaar gratis 10.000 tokens claimen. Tegen de huidige prijs van Adventure Gold (AGLD) betekent dit dat een persoon met één Loot NFT die verantwoordelijk is voor 10.000 AGLD tokens $ 14.700 waard is. Dit maakt de Loot NFT’s enkele van de meest gewaardeerde NFT’s.

Moet ik vandaag de AGLD munt kopen?

Als u op zoek bent naar een cryptocurrency die zojuist een monster bullrun heeft losgelaten, dan kan de AGLD munt een goede keuze zijn.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

Adventure Gold prijsvoorspelling

De Adventure Gold munt is een van de best presterende metaverse munten op Binance en analisten denken dat deze trend in 2022 zal doorzetten.

Alle ogen zijn gericht op het koersdoel van $ 2,0.

$AGLD verslaggeving op social media

La notizia Adventure Gold (AGLD) is met 79% gestegen: hier is het te koop era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*