Crypto-Prijzen.nl

Adrian Grenier blijft optimistisch over crypto

Adrian Grenier blijft optimistisch over crypto

Adrian Grenier, die momenteel de VN ambassadeur voor milieugoodwill is, heeft zijn optimistische houding over de cryptocurrency sector herhaald. Grenier is al heel lang een voorstander van de crypto ruimte en hij heeft eerder gezegd dat cryptocurrencies fiat-valuta’s zoals USD kunnen vervangen.

Grenier blijft optimistisch over crypto

In een recent interview met Yahoo Finance verdedigde Grenier Bitcoin mijnactiviteiten die vaak zijn aangevallen vanwege een hoog energieverbruik. Hij merkte op dat de voordelen van crypto groter waren dan de kosten.

Vorig jaar hield Grenier een interview met CNBC waar hij zei dat fiat-valuta’s zoals de USD kunnen worden vervangen door Bitcoin (BTC/USD). De acteur, die sindsdien Hollywood heeft verlaten, zei dat hij geen cryptocurrency expert was, maar hij leerde over de cryptocurrency sector.

“Je zult de acceptatiegraad in de loop van de tijd exponentieel zien toenemen, maar je ziet Bitcoin ook als toekomstige dollars, in tegenstelling tot Bitcoin. Waar we filosofisch naar toe moeten, is dat het uiteindelijk geen dollars worden, maar gewoon Bitcoin”, zei hij destijds.

Grenier richt zich op ruimtetoerisme

Naast het tonen van steun voor de cryptocurrency sector, richt Grenier zich ook op ruimtetoerisme. De acteur werkte samen met World View terwijl het bedrijf zich uitbreidt naar ruimtetoerisme en verkenning.

Grenier zei dat het bedrijf zou deelnemen aan stratosferische vluchten om de verschillende wereldwonderen te bekijken, zoals de piramides van Gizeh, de Grand Canyon en het Great Barrier Reef. Het ticket voor deze evenementen kost $ 50.000, en dit is aanzienlijk goedkoper dan andere tickets voor ruimtetoerisme, zoals de Jeff Bezos Blue Origin, met een waarde van $ 250.000.

Ryan Hartman, de president en CEO van World View, gaf commentaar op deze ontwikkeling en zei:

Het is heel belangrijk om te begrijpen dat de ervaring zelf 6 tot 8 uur duurt, zodat onze klanten de schoonheid van de aarde en de kwetsbaarheid van de aarde echt kunnen opnemen en zien als een levend organisme en als iets groters dan zich.

De commerciële operaties voor dit project beginnen in 2024, terwijl de eerste menselijke vlucht tegen het einde van 2023 zal worden uitgevoerd.

Het bericht Adrian Grenier blijft optimistisch over crypto verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*