Crypto-Prijzen.nl

Adidas werkt samen met Ready Player Me om Avatar creatieplatform te lanceren

Adidas werkt samen met Ready Player Me om Avatar creatieplatform te lanceren

Adidas heeft aangekondigd dat het samenwerkt met Ready Player Me om een op persoonlijkheid gebaseerd AI-gegenereerd platform voor het maken van avatars te ontwikkelen met de Ozworld schoenencollectie van Adidas Originals.

Het op persoonlijkheid gebaseerde AI-gegenereerde platform voor het maken van avatars wordt op 8 april gelanceerd, waarna zowel Adidas NFT houders als Adiclub leden vroege toegang tot het platform hebben voordat de eerste aflevering van de avatars op 28 april wordt gelanceerd.

Het nieuwe platform dat Adidas zal lanceren, zal worden gekoppeld aan de nieuwste Ozworld schoenencollectie van het bedrijf. Met de technologie van Ready Player Me kunnen gebruikers verschillende metaverse karakters ontwikkelen met een enkele identiteit, zoals de futuristische Adidas sneakers.

De Ozworld sneakers

De revolutionaire sneakers met de naam Ozworld werden oorspronkelijk gelanceerd in de jaren 90 en hadden een “dynamische adipreen-gedempte buitenzool en bovenwerk”.

De samenwerking stelt Ready Player Me fans in staat om metaverse avatars te maken die het schoenenmerk Adidas Ozworld gebruiken.

Bij de aankondiging van de samenwerking op dinsdag zei Adidas:

“Elke unieke avatar kan het web doorkruisen via een op maat gemaakte samenwerking met Ready Player Me. Dit is het eerste merkpartnerschap dat de grenzen van het platform verlegt en interoperabiliteit biedt in generatieve avatars met meer dan 1.500 verschillende metaverse apps en games.”

Adidas binnenkomst in de metaverse

Adidas heeft grote stappen gezet in de metaverse en niet-fungible tokens (NFT’s) verzamelobjecten.

Tegen het einde van november 2021 onthulde Adidas dat het samenwerkte met The Sandbox en Coinbase. In de volgende maand van december ging het bedrijf samenwerken met het beroemde Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT project.

Later lanceerden Adidas Originals in samenwerking met het BAYC project, Punks en Gmoney een NFT collectie, die is uitgegroeid tot een van de beste NFT projecten in termen van verkoopvolume.

Het bericht Adidas werkt samen met Ready Player Me om Avatar creatieplatform te lanceren verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*